Connect with us
Publicitate

POLITICA

Clement Negruţ face previziuni: Principele Radu Duda, viitorul prim-ministru al USL

Publicat

Deputatul PDL Clement Negruţ aduce argumente noi cu privire la motivul votării împotriva prezenţei Regelui Mihai în tribuna Parlamentului României, ca răspuns la comentariile apărute pe internet la adresa lui. Politicianul spune că-i iubeşte pe toţi conducătorii care au murit pentru ţara lor, mai puţin pe cei care au dat bir cu fugiţii când poporului i-a fost greu.

Totodată, democrat-liberalul precizează că liberalii vor să organizeze o mişcare populistă de ziua regelui şi prevesteşte lansarea principelui Radu Duda pentru funcţia de prim-ministru al României din partea USL.

“Îmi iubesc istoria şi îmi iubesc înaintaşii. Recunosc că cunosc mult mai multă istorie decât cei care m-au terfelit pe bloguri şi le spun următorul lucru: îl iubesc pe Mihai Viteazul, îl iubesc pe Avram Iancu, pe Horea, Cloşca şi Crişan şi pe toţi înaintaşii care au murit pentru ţara lor. Nu au fugit din ţară şi nu au plecat din ţară. Pe aceştia îi iubesc.

Monarhia a făcut bine României până la Carol II. Discutam de Carol I, independenţa României, două războaie. A fost prigonit şi el şi familia lui, dar nu a părăsit România. Ferdinand, urmaşul lui Carol I, la fel, pierde războiul la 1917, este fugărit la Iaşi cu întreaga familie, dar se întoarce victorios la Alba Iulia şi face România Mare. În schimb, despre ceilalţi doi (Carol II şi Mihai I – n.r.), au avut un parcurs care în opinia mea nu îi creditează sau cel putin nu îl creditează pe cel în viaţă, să fie prezent în cel mai înalt forum al democraţiei româneşti, Parlamentul României”, a declarat Negruţ într-o conferinţă de presă.

Politicianul a precizat că “în 25 octombrie se încearcă la Bucureşti o miscare populară, de ziua regelui, o reeditare a ceea ce s-a întâmplat în 25 octombrie 1945”, când bucureştenii erau scoşi pe stradă de ziua regelui.

“Nu este nimic întâmplător. Nu vă spun mai multe, dar o să vedeţi că timpul îmi va da dreptate. Deja se lucrează, inclusiv pe internet, la chemarea, mai ales a tinerilor, să-l întâmpine pe rege. Mai mult, nu vreau să fiu un oracol, dar cel care se va exprima de la tribuna Parlamentului nu va fi Regele Mihai, ci va fi principele Radu Duda, probabil viitorul prim-ministru al USL”, a conchis politicianul.

Vezi alte declaraţii pe această temă AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. abbilbal

    duminică, 25.09.2011 at 13:34

    Prea puţină importanţă are că principele Radu Duda va fi noul prim-ministru. Important este că nu va mai fi PD-L-ist.

  2. eu?

    duminică, 25.09.2011 at 17:03

    Nu stiu ce se intimpla cu negrut….dar se pare ca si-a pierdut mintile si bate cimpii. Se pretinde cunoscator al istoriei dar baga texte demne de „istoricii” cominternisti, de mintile invrajbite de ura de clasa.
    Nu i-a cerut nimeni sa vorbeasca dar el da cu bita in balta in continuare.
    De exemplu, el ii condamna pe cei care au plecat din tara in loc sa moara (?). Trecind peste faptul ca moartea oricarui conducator nu ajuta la nimic, ideea sacrificiului inutil fiind o imbecilitate comunistoida, intelegem ca dl Negrut Clement (fotbalist cu vocatie istorica) ii dispretuieste printre altii pe: Dimitrie Cantemir, plecat in exil, Nicolae Balcescu, plecat in exil, pe Alexandru Ioan Cuza,plecat in exil si, cu voia dvs ultimul pe lista, chiar pe Mihai Viteazul insusi care si el a plecat in exil pe la Viena ca sa ceara ajutoare in loc sa se ramina pe cimpul de lupta si, precum Bruce Lee sau Jackie Chan sa zdrobeasca pe rind mii de ostasi otomani cu baltagul, nunceacul, un par de la un wc oltenesc si, catre finalul bataliei, cu miinile goale, sa il sugrume pe insusi sultanul. Dragul si bravul nostru Clement asa ar fi facut

  3. HH

    luni, 26.09.2011 at 10:20

    CATA GROSOLANIE, CE MAIDANEZ POLITIC !

    • HH

      luni, 26.09.2011 at 10:21

      RADU
      DUDA PRIM-MINISTRU AR FI CEA MAI BUNA VESTE !

  4. analist

    luni, 26.09.2011 at 13:14

    inainte sa spuna ca a fost terfelit pe bloguri, sa se gandeasca dl Negrut daca nu se terfeleste el insusi
    Pacat de el.Pornise bine in politica, votind impotriva reducerilor de salarii si pensii.
    Putea sa isi pastreze imaginea de om corect si demn
    A preferat sa isi distruga toata reputatia prin reintoarcerea in PDL si prin prestatia jalnica de dupa intoarcere. Mare pacat. Dar este numai vina lui

  5. TH

    miercuri, 28.09.2011 at 10:06

    Daca regele Mihai, in opinia de mare valoare a d-lui Negrut „nu a avut un parcurs” care sa-l crediteze a fi „prezent in cel mai inalt forum al democratiei romanesti, Parlamentul Romaniei” ma intreb cu stupoare……..Ce parcurs a avut domnia SA ….????…si altii de acelasi calibru ca sa merite sa fie prezenti acolo ?????

    • mcdonalds

      miercuri, 28.09.2011 at 12:11

      dragul si bravul nostru Clement nu a avut parcurs. El a avut „traseu”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax