Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Clement Negruț: „Să își dea demisia toți cei care fac declarații neacoperite de fapte, inclusiv Florin Roman”

Publicat

În conferința de presă a Partidului Mișcarea Populară, deputatul Clement Negruț a adus în discuție situația dezolantă, în opinia sa, a marilor proiecte ce se derulează în această perioadă în Alba, și care au adus județul „din nefericire, în centrul atenției”, prin abordarea iresponsabilă a USL. S-a referit la proiectul minier de la Roșia Montană și pasarea lui la Parlament, tergiversarea investiției de la Cupru Min și evoluția slabă a lucrărilor de la autostradă. De aici, parlamentarul le-a cerut demisia celor care „fac declarații neacoperite de fapte”, inclusiv a liberalului Florin Roman.

În opinia lui Negruț, faptul că proiectul de lege privind Roșia Montană a fost înaintat în Parlament este o iresponsabilitate, dat fiind faptul că Guvernul aprobase demararea proiectului minier: „Odată cu faptul că au translatat problema, care a devenit deja internațională, de la Roșia Montană, în Parlament, ca tot nenorociții de parlamentari să fie răspunzători”.

„Cupru Min va fi o altă problemă care ne va scoate în evidență negativ. Normal, în 15 octombrie USL anunța că se vor deschide plicurile cu investitorii de la Curpu Min. A fost amânat pe 25 octombrie, urmează eventualele contestații. Deja este iarnă, dacă până la sfârșitul anului acolo nu vor veni banii, Cupru Min se închide. Când vor veni banii dacă în 25 octombrie se deschid plicurile? Durează până se fac documentele. Pleacă Vosganian, vine Chițoiu interimar. Va dura până preia toate documentele, până înțelege ce se întâmplă acolo. E o iresponsabilitate totală. Ne putem aștepta să spună că vorbim la primăvară când dă colțul ierbii. Trebuie să tragem un semnal de alarmă Guvernului USL de a se pune la treabă. A trecut un an de când sunt la guvernare și țara e pe tobogan”, a mai declarat Negruț.

O altă problemă, în contextul căreia deputatul a cerut demisia câtorva lideri oameni politici pe motiv că nu își respectă promisiunile din campania electorală este situația autostrăzii din Alba, al cărei termen de finalizare a fost amânat de mai multe ori: „Autostrada, în momentul de față, este la mila Ălui de sus. Dacă va fi vreme bună, vom finaliza, dar dacă vin temperaturi de -5, -6 grade Celsius, nu se mai poate turna beton și asfalt. Iată unde am ajuns cu o guvernare total iresponsabilă”.

Deputatul l-a menționat și pe Florin Roman, care, în primăvară declara că proiectul autostrăzii Sebeș-Turda ar putea fi finalizat în august iar, în funcție de durata procedurilor de licitație, lucrările de construcție ar putea începe anul acesta. „E cam liniște acum în zona asta. Au fost câțiva gureși prin județ, care vorbeau că trasează autostrăzi în stânga și în dreapta, iată suntem în octombrie și nu s-a întâmplat nimic. Îi rog să termine cu demagogia și să își vadă de treabă. Dacă nu, să demisioneze, începând cu Ponta, Antonescu, Vosganian, la nivel local Florin Roman. Să își dea demisia pentru că declarațiile pe care le face nu sunt acoperite de fapte. Își face imagine pe o problemă foarte importantă”, a spus Negruț.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pipo

    joi, 10.10.2013 at 16:04

    Le-a cerut oamenilor politici sa-si dea demisia pentru ca nu au facut ceea ce au promis in campania electorala. Pai primul esti tu care ai fugit ca un las din partid la prima adiere de vant. Asa ca da-ti demisia din parlament sa vedem ca ai onoare ! Ce zici, e cam mult ? Bati si tu din gura sa nu zica cei din noul partid ca nu ai activitate. Axeaza-te pe lupta cu Roman la Primarie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax