Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Clinica Prevent din Alba Iulia oferă consultații cardiologice gratuite celor care donează sânge pentru un bebeluș de 10 luni

Publicat

Clinica Prevent din Alba Iulia oferă tuturor persoanelor care donează sânge pentru un copil de 10 luni care va fi supus unei intervenții chirurgicale pe cord, la o clinică din Târgu Mureș, consult cardiologic gratuit. 

Bebelușul are nevoie urgență de sânge, au anunțat reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Alba, într-un apel pentru donare.

Medicul Ioana Ciucă a reacționat rapid în numele clinicii. ”Haideți să ajutăm un suflet mic! Persoanelor care donează pentru acest caz le oferim un consult cardiologic adulți gratuit. Trebuie doar să ne aducă acte doveditoare de la centrul de transfuzii sanguine. Suntem alături de comunitate” a transmis aceasta.

Clinica privată se află în apropierea Centrului de Transfuzii, la mică distanță.

Copilul, din județul Alba, are nevoie de sânge, grupa O negativ.

”Pentru a putea livra întreaga cantitate solicitată, avem nevoie de donatori cu aceasta grupă”, anunță Centrul de Transfuzie Sanguină Alba.

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba se află pe b-dul Revoluției 1989 nr. 23 (în incinta Spitalului Județean de Urgențe Alba). Programul este de luni până vineri între orele 7.30 și 13.00. Telefon: 0258 834 050.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax