Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Clubul Sportiv din Alba Iulia va administra toaletele publice din Cetatea Alba Carolina. Cum s-a ajuns în această situație

Publicat

Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia va administra toaletele publice din Cetatea Alba Carolina și WC-ul public din pasajul din Parcul Unirii, pasajul care face legatura cu Bulevardul Transilvaniei. 

Pe lângă cele trei toalete, în administrarea clubului va intra și bazinul olimpic. 

Mai exact, clubul municipal a preluat în luna septembrie a anului 2021, personalul și activitatea serviciului Baze Sportive și Agrement, iar asta înseamnă ca trebuie să primească în administrare și bunurile imobile ale serviciului.

Este vorba despre ”toaleta muzeu”, de lângă statuia lui Mihai Viteazul, toaleta din parcare de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor și cea din pasaj. De asemenea Clubul sportiv va avea de administrat și Bazinul Olimpic din Alba Iulia.

Consilierii locali ai Municipiului Alba Iulia se vor întruni într-0 ședință, vineri, 7 ianuarie, unde vor avea de votat trecerea în administrare a bunurilor imobile enumerate mai sus.

Clubul Sportiv Municipal Alba Iulia

Este clubul sportiv subvenționat anual de Primăria Alba Iulia, înființat în 2016, care are cinci secții: fotbal, șah, polo, natație și sportul pentru toți.

CITEȘTE ȘI: Milioane de lei pentru clubul sportiv ”invizibil” al Primăriei Alba Iulia. Performanță redusă, premiată anual cu bugete imense

Clubul este aproape invizibil în ceea ce privește promovarea acestuia către cei care vor să practice un sport: nu există o pagină de internet dedicată clubului, iar pe pagina de Facebook nu mai există postări din 2019.

Mai mult de atât, clubul subvenționat de primărie este des confundat cu Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, club aflat sub tutela Ministerului Tineretului și Sportului.

”Toaleta muzeu”

Când a fost amenajată a avut cele mai mari costuri din țară peste 1,6 milioane de lei. Sursa banilor au fost fondurile europene. Mai este denumită și toaleta muzeu deoarece, în timpul construcției au fost descoperite mai multe vestigii care au fost păstrate.

CITEȘTE ȘI: FOTO: TOALETA PUBLICĂ – MUZEU, la Alba Iulia. Cea mai scumpă din România. „Obiectivul turistic” a costat 1,6 milioane de lei

Spaţiul bine delimitat, cu vestigii medievale reprezintă un traseu de zid al unui fost depozit de făină din secolul al XVII-lea.

„Motivul pentru care s-a ajuns la construirea acestui grup sanitar n-a fost neapărat nevoia în sine de existenţă a unui grup sanitar acolo, motivaţia principală a fost punerea în valoare a zidului medieval.

Odată cu descoperirea acestuia, la primele săpături din cadrul proiectului de reabilitare a zonei interioare (a fortificaţiei – n.r.), s-a luat hotărârea construirii acestui grup sanitar în zona respectivă’, declara în urmă cu șapte ani, purtătorul de cuvânt de pe atunci al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coşer.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Gelu Stoian

    vineri, 07.01.2022 at 10:53

    Bravo Lui, Clubului ! Aplauze furtunoase !! Asta inseamna CA membriLOR SI membraneLOR sai le place la nebunie aceasta activitate, in lipsa unor perfomante sportive, pe plan national si, mai ales, intrenational !!!!!

  2. pilu

    vineri, 07.01.2022 at 12:40

    Cine o fi fost vizionarul strălucit prin a cărui carcasă craniană s-a născut acest CSM ? Unde apar rapoartele de activitate ale acestui CSM ? Să vedem şi noi spre exemplu, activitatea secţiei sportul pentru toţi. Oare câţi trăncălăi de-ai partidului se ascund acolo ? Măi, dacă se află aşa ceva, rămâneţi de râsul porcului in ţară !

  3. Ignoranta

    vineri, 07.01.2022 at 16:24

    Sa pui sportivii sa spele buzile, adica sa nu sponsorizezi pe cei care te reprezinta, trebuie sa fi ori TAMPIT, ori INCULT ! Prostii voteaza dupa televizor, nu dupa CV-ul candidatilor !

  4. pilu

    vineri, 07.01.2022 at 18:02

    IGNORANŢA… CV-ul candidatului este bine făcut şi tentant, dar după preluarea funcţiei intervine ”tâmpeala”adică executarea ordinelor păpuşarului şi a indicaţiilor din subteran, precum şi influenţa partidului din care face parte, prin angajarea lipitorilor, amantelor,afinilor,etc. Şi uite aşa apar tot felul de entităţi mâncătoare de bani de-a moaca.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax