Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Autostrada Sebeş-Turda: CNADNR a semnat contractele pentru tronsoanele 3 și 4. Au termen de finalizare în februarie 2016

Publicat

Joi, CNADNR a semnat contractele pentru construcția loturilor 3 și 4 ale autostrăzii Sebeș – Turda, cu firmele care se vor ocupa de lucrări. Cele două contracte în valoare totală de aproape 200 de milioane de euro au fost semnate la aproape patru luni de la anunțarea inițială a câștigătorilor licitației. Cele două loturi trebuie finalizate în 22 de luni, mai exact în februarie 2016.

Pentru cei 12,45 km ai lotului 3 al autostrăzii Sebeș – Turda, CNADNR a semnat contract cu asocierea Tirrena Scavi SpA – Societa Italiana Per Condotte D’Aqua SpA pentru circa 421 milioane de lei fără TVA.

Pentru cei 16,3 km de la lotul 4 al autostrăzii Sebeș – Turda, CNADNR a semnat contract cu asocierea SC Porr Construct SRL – Porr Bau BmbH pentru circa 470 de milioane de lei fără TVA.

Pentru construcţia autostrăzii Sebeş-Turda, cu o lungime de 70 de kilometri și împărțită în patru loturi, finanțarea este asigurată din Fonduri Europene (85%) și de la bugetul de stat.

Durata de execuție a lucrărilor la tronsoanele 3 și 4 este de 22 de luni, din care 4 luni este faza de proiectare, urmând ca în 18 luni să fie executate lucrările, iar 48 de luni este perioada de garanție.

Semnarea contractelor la loturile 3 și 4 vine la aproape patru luni de la anunțarea câștigătorilor licitației pentru toate cele patru loturi ale autostrăzii A10 Sebeș – Turda.

Motivul pentru care s-a întârziat semnarea contractelor se datorează contestațiilor depuse de celelalte firme participante la licitații, care au ajuns să fie judecate în instanță după ce au trecut de CNSC.

sursa: hotnews.ro

Citește și Autostrada Sebeş-Turda: Decizie definitivă în instanţă pentru lotul 1. Termen în luna mai pentru tronsonul al doilea

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax