Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CNADNR, despre reparaţiile la drumurile naţionale. De ce nu se pot face lucrările de asfaltare noaptea şi alte precizări

Publicat

trafic rutier masini A1 Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) face precizări despre lucrările de reparaţii la carosabil, care încurcă traficul rutier şi în judeţul Alba. Şoferii reclamă că stau zeci de minute în coloane ca să parcurgă câţiva kilometri.

“În această perioadă este în plină desfășurare Programul de întreținere și reparații curente pe timp de vară a rețelei de drumuri naționale și autostrăzi, program început în luna mai.

Menționăm că lucrările se desfășoară sub trafic tocmai pentru că sunt lucrări pe suprafețe relativ restrânse și ca să aibă un impact minim asupra traficului rutier. De asemenea, menționăm ca lucrările nu se pot desfășura pe timpul nopții deoarece nu sunt condiții optime de asigurare a siguranței circulației și calității lucrărilor.

Pentru a diminua efectele asupra traficului, aceste lucrări se desfășoară conform avizelor obținute, de regulă, de luni până joi în intervalul orar 9.00 – 17.00 și vinerea între 9.00 – 12.00.

Sâmbăta și duminica, de la caz la caz, nu se efectuează lucrări, în funcție de traficul rutier de pe tronsonul de drum vizat.

Aceste lucrări sunt efectuate pentru a asigura condiții optime de siguranță și confort la trafic și în vederea prevenirii apariției degradărilor specifice sezonului rece (fisuri, crăpături și gropi).

CNADNR face tot posibilul ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai rapid pentru ca traficul să fie afectat cât mai puțin timp”, arată compania, într-un comunicat.

De câteva zile, se aşteaptă zeci de minute în coloană, între Alba Iulia şi Sebeş, asta nu doar din cauza traficului aglomerat, deja cunoscut, ci pentru că se mai lucrează şi la carosabil.

Șoferii care au circulat pe DN1, între Alba Iulia și Sebeș, luni, în jurul orei 12.00, și-au testat răbdarea și nervii. Potrivit unui cititor Alba24, începând din cartierul Partoș, mașinile circulau bară la bară, din cauza unor lucrări efectuate în zona „Trei poduri”.

Vezi şi FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Trafic de coșmar pe DN1, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș. Maşinile circulă „bară la bară” din cauza lucrărilor la carosabil

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax