Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CNAIR: Serviciul de emitere rovinietă şi peaj, întrerupt de joi seara până duminică noapte

Publicat

rovinieta control online cnair

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că emiterea rovinietelor şi peajelor ar putea fi întreruptă, de joi seara de la ora 19.00 până duminică, 12 aprilie, ora 23.59.

CNAIR anunță utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că din cauza unor intervenții la sistemele informatice ce au implicații în funcționarea corespunzătoare a SIEGMCR, ce urmează a avea loc în perioada 09.04.2020, ora 19:00 – 12.04.2020, ora 23:59, emiterea peajelor și a rovinietelor prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro și a aplicației destinate telefoanelor mobile, etarife, nu va fi posibilă sau va funcționa cu intermitențe.

În aceste condiții, pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenţionale, utilizatorii au obligaţia de a achita tarifele la punctele de lucru ale distribuitorilor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax