Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CNAS: Peste 75% dintre medicii de familie au semnat actele adiţionale. Precizări despre consultaţii

Publicat

medic sanatate

Peste 75% din medicii de familie au semnat actele adiţionale, anunţă Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS). Potrivit instituţiei, perioada de prelungire a contractelor cu casele de asigurări de sănătate s-a încheiat.

“Perioada de semnare a actelor adiționale de prelungire pentru trimestrul I al anului 2018 a contractelor încheiate de furnizorii de servicii medicale cu casele de asigurări de sănătate s-a încheiat. Furnizorii de servicii medicale care nu au semnat actele adiţionale vor putea intra în relaţii contractuale cu casele de asigurări de sănătate în baza unor contracte cu durata determinată (până la 31 martie a.c.) ce vor putea fi încheiate la o dată anunţată ulterior de casele de asigurări de sănătate”, transmite CNAS, într-un comunicat.

Reamintim că, marţi, reprezentanţi ai medicilor de familie din Alba au precizat că timp de trei zile unii dintre aceştia vor avea cabinetele închise, în semn de protest faţă de condiţiile de finanţare, birocraţie şi alte nereguli din sistem.

Vezi şi Unii medici de familie din Alba nu mai dau rețete compensate. Cabinete închise, trei zile de protest

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax