Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Coadă mare la autorizări: Mai mulți administratori de baruri și cluburi din Alba Iulia, la Primărie, pentru a-și legaliza funcționarea localurilor

Publicat

PrimariaAlba IuliaAdministratorii localurilor din Alba Iulia, dar şi ai altor unităţi cu activitate de alimentaţie publică s-au „înghesuit”, miercuri, să intre în legalitate în privinţa autorizaţiilor de funcţionare de la primărie, după ce administraţia locală a descoperit nereguli în timpul controalelor începute în această săptămână. Nu mai puțin de 16 proprietari de localuri s-au prezentat cu dosarul pentru a obține autorizația de funcționare. Controalele au continuat și miercuri, iar cele șase firme verificate nu au prezentat nereguli. 

După ce mai multe localuri din Alba Iulia au fost închise și amendate pentru că nu aveau autorizație de funcționare, miercuri a fost coadă la Primăria Alba Iulia. 16 administratori sau reprezentanți ai unităților din domeniu s-au grăbit să își obțină autorizația de funcționare.

Vezi şi Primăria a SUSPENDAT ACTIVITATEA şi a dat amenzi la mai multe cluburi, localuri și săli de nunți din Alba Iulia. Rezultatele controalelor

UPDATE:  O parte dintre localurile amendate în primele două zile ale săptămânii și cărora le-a fost suspendată activitatea în urma controalelor derulate de Poliția Locală și-au rezolvat problema privind autorizația de funcționare. Două cazuri concrete sunt Club Stage și Romstar SRL (sălile de nunți Conti și Traian), care și-au obținut miercuri autorizațiile după ce s-au prezentat la primărie cu documentele necesare. Începând cu data de 4 noiembrie, acestea vor putea funcționa fără probleme.

Cei de la Club Stage au astfel cale liberă să organizeze evenimentul de sâmbătă, UNights – Babylonia cu VJ Andrei Dumitru și VJ Liza Sabău.

12202237_1020794604608806_55484193_n

 

IMG_1061

 

 

 

 

 

 

 

Verificările derulate miercuri la nouă localuri din oraș au decurs normal și nu au fost constatate nereguli.

Raportul Poliției Locale:

În urma verificărilor în teren efectuate de reprezentanţii Primăriei Alba Iulia, respectiv Poliţia Locală, miercuri, 4 noiembrie, la unităţile comerciale de alimentaţie publică cu privire la respectarea prevederilor O.G. 99/2000 s-au constatat următoarele:

1.ECY MALL SRL pentru activitatea desfăşurată (baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor) prin punctul de lucru din Alba Iulia, Bd. 1 Decembrie 1989 – pasaj deţine autorizaţia pentru alimentaţie publică nr. 219/16.07.2014 emisă de Primăria Municipiului Alba Iulia. (PASAJ)

2. AUTOTRANS SA pentru activitatea desfăşurată (baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor) prin punctele de lucru din:

Alba Iulia, Bd. 1 Decembrie 1989, Bl M6, parter (ROSENTHALERS CAFE) deţine autorizaţia pentru alimentaţie publică nr. 184/13.06.2013 emisă de Primăria Municipiului Alba Iulia.

Alba Iulia, Bd. 1 Decembrie 1989, nr. 105, Bl M7 (GO.IN) deţine autorizaţia pentru alimentaţie publică nr. 88/ 31.01.2011 emisă de Primăria Municipiului Alba Iulia.

Alba Iulia, str Frederic Mistral, nr 4, (DOWNTOWN PUB) deţine autorizaţia pentru alimentaţie publică nr. 161/ 06.06.2013 emisă de Primăria Municipiului Alba Iulia.

Alba Iulia, str. Frederic Mistral, nr. 7, (BROWN CAFE) deţine autorizaţia pentru alimentaţie publică nr 137/ 23.08.2012 emisă de Primăria Municipiului Alba Iulia.

3. BOLERO DANS SRL pentru activitatea desfăşurată (baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor) prin punctul de lucru din Alba Iulia, str. Energiei, Bl B1, ap. 2 detine autorizaţia pentru alimentaţie publică nr. 270/30.07.2015 emisă de Primăria Municipiului Alba Iulia.

4. SC MATIAS GOUP SRL pentru activitatea desfăşurată (restaurant) prin punctul de lucru din Alba Iulia, Şanţurile Cetăţii. Sf. Capistrano, nr. 1 (PUB 13) deţine autorizaţia pentru alimentaţie publică nr. 223/2014 emisă de Primăria Municipiului Alba Iulia şi a fost verificată periodic pe linia PSI de către ISU Alba.

5. THE BEST STAR SRL pentru activitatea desfăşurată (baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor) prin punctul de lucru din Alba Iulia, Şanţurile Cetăţii, Sf. Elisabetha deţine autorizaţia pentru alimentaţie publică nr. 001/2007 emisă de Primăria Municipiului Alba Iulia şi a fost verificată periodic pe linia PSI de către ISU Alba.

6. GLOW SRL pentru activitatea desfăşurată (baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor) prin punctul de lucru din Alba Iulia, Şanţurile Cetăţii Sf. Eugeniu deţine autorizaţia pentru alimentaţie publică nr. 107/2011 emisă de Primăria Municipiului Alba Iulia şi a fost verificată periodic pe linia PSI de către ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax