Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

COD GALBEN de vijelii valabil pentru județul Alba și întreaga jumătate de Vest a țării. Vânturi puternice pe timpul nopții

Publicat

COD GALBEN de vijelii: Meteorologii au emis o avertizare de vijelii, valabilă pentru județul Alba și întreaga jumătate de vest a țării. 

După o perioadă de aer tropical deasupra României, care a adus câteva zile de-a dreptul caniculare, urmează furtuni, anunță reprezentanții ANM.

De luni seara (1 aprilie), de la ora 20:00 până marți dimineața (2 aprilie) la ora 08:00, sunt așteptate intensificări ale vântului și vijelii.

În intervalul menționat vântul se va intensifica treptat în Banat, Crișana, Oltenia, jumătatea vestică a Transilvaniei și în Maramureș.

COD GALBEN de vijelii: Se vor înregistra viteze de 55 – 65 de kilometri la oră și pe arii restrânse 70 de kilometri la oră, iar în a doua parte a nopții va avea aspect de vijelie.

În Carpații Occidentali și în Carpații Meridionali, la altitudini mari, rafalele vor depăși 100 – 110 de kilometri la oră.

În zona montană înaltă, în general la altitudini de peste 1600 de metri se vor semnala precipitații mixte, iar în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali se vor acumula cantități de apă de 10 – 20 de litri pe metru pătrat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax