Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

COD ROȘU și GALBEN de vânt puternic în Alba. Avertizări meteo prelungite până la ora 23.00

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, luni dimineața, avertizările meteo valabile astăzi până la ora 18.00. A mai rămas sub Cod Roșu de vânt doar zona Carpaților Meridionali, inclusiv Șureanu, iar pentru restul județului Alba este Cod Galben de intensificări ale vântului.

Potrivit ANM, luni, până la ora 18.00, vântul va avea intensificări temporare, local în sudul, centrul și nord-vestul țării, cu viteze de 55-10 km/h – atenționarea Cod Galben pentru Alba și alte județe din țară.

Codul Roșu de vânt puternic rămâne în vigoare pentru zona montană din sudul județului Alba, până la ora 18.00, iar apoi, până la ora 23.00, atenționarea este redusă la Cod Galben.

Vântul va mai avea intensificări temporare în Moldova și sud-estul Transilvaniei, cu viteze de 55-70 km/h, iar în zona Carpaților Meridionali și de Curbură vor mai fi rafale de peste 80-100 km/h (orele 18.00-23.00).

În același interval (până la ora 18.00), este Cod Portocaliu pentru Cluj, Mureș, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Caraș-Severin, Dolj, Olt, Teleorman și județele din Moldova. În aceste zone, la munte vântul va bate cu 110-130 km/h, iar în Transilvania, nordul Dobrogei, sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei, vântul va avea intensificări de 80-95 km/h. În Moldova, vântul va bate, temporar, cu viteze de 90-100 km/h.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax