Connect with us
Publicitate

SPORT

Colaboratorul Unirii, Eutin Bojin face „lobby” pentru fiul său

Publicat

Noul colaborator al Unirii Alba Iulia, Eutin Bojin a făcut deja prima mutare „nepotistă”. Acesta l-a adus la antrenamentul de luni pe fiul său, Adrian Bojin. Tânărul evoluează pe postul de mijlocaș, dar poate evolua și ca vârf.

Fotbalistul nu a jucat niciodată la nivel profesionist, evoluând doar pentru Şcoala de fotbal „Banatul”, din Timișoara. Eutin Bojin, tatăl lui Adrian Bojin este impresar renumit în lumea fotbalului, însă fiul nu pare să fie la fel de talentat. Dacă acesta ar fi dovedit un real talent, cu siguranță Bojin și-ar fi trimis fiul la un club mai mare din țară.

Cazul lui Bojin nu este singular la Unirea Alba Iulia. Aici se mai regăsesc încă două relații de rudenie – antrenorul principal Adorian Himcinschi și fiul acestuia, Fabian Himcinschi (spre deosebire de fiul lui Bojin, acesta este în vizorul marilor echipe) și fiul magazionerului Trandafir Croitoru, Gabriel Croitoru.

sursă foto: facebook.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. sudocrem

    joi, 20.01.2011 at 18:00

    si magazionerul isi baga copilul inseamna ca este un club de tot rahatul multa bafta la promovare .Pardon sa dea domnu sa retrogradatz .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax