Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comisarul şef Vasile Bic, împuternicit adjunct al şefului Inspectoratului Județean de Poliție Alba

Publicat

Comisar şef de poliţie Vasile Darius Bic (41 de ani) a fost împuternicit adjunct al şefului Inspectoratului de Poliție Judeţean Alba. Anterior, a fost șef al Poliţiei Municipiului Aiud.

IPJ Alba și-a completat echipa de conducere cu Vasile Darius Bic, șef al Poliției din Aiud până la data de 10 noiembrie, când a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile de adjunct la IPJ Alba.

Comisarul șef are 41 de ani, a absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti în anul 2000 și un masterat la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în 2013.

Şi-a început cariera în Poliţie, în iulie 2000, ca ofiţer de ordine publică, la Poliţia Municipiului Alba Iulia. În august 2001, a devenit ofiţer principal la Poliţia Municipiului Aiud, Biroul Investigaţii Criminale. În decembrie 2001, a trecut la Formaţiunea Investigarea Fraudelor, ca ofiţer specialist II, la Poliţia Municipiului Aiud. În perioada august 2005 – martie 2010, a fost ofiţer specialist la IPJ Alba (SICE), iar din martie 2010 până în august 2011 a fost şeful Poliţiei oraşului Teiuş. Apoi, până în octombrie 2013, a fost detaşat la Direcţia Naţională de Corupţie Alba. Ulterior, a fost şef secţie II Secţia nr. 1 Poliţie Rurală Galda de Jos şi şef Secţie II, Secţia nr. 3 Poliţie Rurală Aiud. În martie 2016 a fost numit şeful Poliţiei Municipiului Aiud, iar din noiembrie 2017 a fost împuternicit pe funcţia de adjunct la IPJ Alba.

La IPJ Alba, acesta face echipă cu comisar şef de poliţie Mihai Rus, celălalt adjunct şi cu comisarul şef de poliţie Ioan Sorin Cioancă, recent împuternicit în funcţia de şef al Inspectoratului.

Vezi şi FOTO: Şef nou la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba. Comisarul şef Ioan Sorin Cioancă, împuternicit şase luni pe funcţia de conducere

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax