Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comisarul şef Laurenţiu Crişan, mutat de la Alba în funcţia de adjunct la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara

Publicat

politie

Laurentiu Crisan_comisar politie AB Comisarul şef de poliţie Laurenţiu Crişan nu mai este adjunctul IPJ Alba. De săptămâna aceasta, ocupă funcţia similară din eşalonul doi de conducere, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

După ce a asigurat interimatul la conducerea IPJ Alba timp de o săptămână, în primăvara acestui an, în urma pensionării chestorului principal de poliție Ioan Nicolae Căbulea, comisarul şef Laurenţiu Crişan a părăsit, cel mai probabil temporar, Poliţia din Alba şi acum activează în judeţul vecin, fiind împuternicit adjunct a şefului IPJ Hunedoara.

Din luna mai 2012, comisarul şef Laurenţiu Crişan a deținut funcția de adjunct al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba. Acesta a promovat examenul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române organizat în luna aprilie. Anterior, a ocupat funcţia de şef al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar, în perioada februarie 2010 – decembrie 2011, a fost împuternicit adjunct al şefului inspectoratului, cu atribuţii pe linie de ordine publică.

Reamintim că în prezent conducerea IPJ Alba este asigurată de comisar şef de poliţie Mihai Rus, fost adjunct la IPJ Alba.

Vezi şi Alte schimbări la IPJ Alba: Comisarul şef Mihai Rus, fost adjunct, a fost desemnat interimar la conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax