Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ECONOMIE

Compania „Albalact” are o cifră de afaceri mai mare cu 32% faţă de primul trimestru al anului trecut

Publicat


Primul trimestru al acestui an a fost profitabil pentru compania „Albalact”, care raportează o creştere semnificativă a afacerilor, cu 32,2% faţă de cifra de afaceri aferente perioadei similare din 2010.

Anul acesta, compania a realizat o cifră de afaceri de 85.255.051 lei, în timp ce anul trecut cifra de afaceri a fost de 64.441.706 lei.

Şi veniturile totale ale companiei au crescut în primul trimestru 2011, cu 60,5%, ajungând la 109.479.769 lei, faţă de 68.180.607 lei, cât au fost în trimestrul I al anului 2010. „Albalact” a realizat un profit net de 2.674.475 lei pe primele trei luni ale acestui an.

Directorul general al „Albalact”, Raul Ciurtin, a spus că piaţa va fi afectată de criză şi anul acesta. „Consumul şi puterea de cumpărare nu vor cunoaşte o îmbunătăţire importantă, dar Albalact se va concentra în continuare pe creşterea business-ului şi pe câştigarea cotei de piaţă. Acestea sunt obiectivele noastre strategice. Vom continua să facem investiţii, în special în logistică şi în liniile de producţie şi vom lansa şi produse noi”, a declarat Raul Ciurtin.

Săptămâna trecută, acţionarii companiei au aprobat în unanimitate şi vânzarea fabricii vechi, din Alba Iulia, aflată în proprietatea „Albalact” (teren şi clădiri), la un preţ minim de 1.632.000 euro net de orice taxe aplicabile.

Anul 2010 a fost marcat de două momente importante pentru compania „Albalact”: lansarea brand-ului „Rarăul”, ca brand naţional şi relansarea brand-ului „Zuzu”, care au necesitat investiţii importante.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

CUGIR

FOTO: Accident pe DJ 704 Cugir-Vinerea. O persoană rănită după ce un autoturism și un autobuz s-au lovit

Publicat

O persoană a fost rănită într-un accident rutier s-a petrecut duminică seara pe DJ 704 între Cugir și Vinerea. Un autoturism și un autobuz au intrat în coliziune. Autoturismul a suferit avarii majore, ajungând în afara carosabilului. Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Noile tarife de referință RCA, anunțate de ASF. Ce se întâmplă cu asigurările auto obligatorii

Publicat

asigurare masina rca

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a publicat recent lista tarifelor de referință RCA, de care asigurătorii țin cont, la stabilirea valorilor de plată pentru asigurările auto obligatorii. Sumele pentru persoane fizice sunt în scădere ușoară, iar cele pentru persoane juridice au rămas la fel. ”Tariful de referință mediu ponderat, pentru segmentul autoturisme-persoane fizice, înregistrează o […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 60 de mașini date în urmărire în spațiul Schengen, găsite în România, în ultima săptămână

Publicat

masini furate

Peste 60 de mașini ce erau căutate de partenerii din spaţiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare, au fost găsite pe teritoriul României, în ultima săptămână. Potrivit IGPR, poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, peste 700 de persoane, 74 […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în ALBA: Zile superbe de toamnă, cu soare strălucitor, fără nori și fără ploi. Prognoza în săptămâna 14-20 octombrie

Publicat

De

Jumătatea lunii octombrie aduce o vreme superbă, cu temperaturi generoase. În această săptămână vom avea parte de soare strălucitor, fără ploi, iar maximele vor atinge 24 de grade Celsius. Minimele nu vor coborî mai jos de 5 grade Celsius. La munte, temperaturile minime nu vor coborî mai jos de 4 grade Celsius, iar maximele depășesc […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate