Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Compania Bosch angajează la Blaj 300 de specialişti în inginerie mecanică şi electronică. Detalii despre caravana de recrutare

Publicat

Imagini panoramice cu cele doua  fabrici Bosch - in stanga noua farbica iar in dreapta fabrica construita in  2007 Compania Bosch caută persoane interesate să lucreze la fabrica deschisă acum doi ani la Blaj. Organizează în acest sens o caravană de recrutare în mai multe locaţii din Transilvania, sâmbătă desfăşurându-se un astfel de eveniment la Cluj. În primă fază, compania intenţionează să angajeze 300 de specialişti în inginerie mecanică şi electronică.

Potrivit reprezentanţilor fabricii Rexroth Bosch, compania caută ingineri mecanici şi ingineri specializaţi în domeniul electronicii. ”Acesta este scopul principal, dar ne uităm după oameni care sunt motivaţi, inteligenţi, oameni care sunt dispuşi să se lanseze într-o carieră internaţională într-o companie extrem de inovativă şi dinamică. Scopul nostru este acela de a găsi cei mai buni oameni din ţară. De ce am ales această abordare… Ne-am gândit cum ajungem la oamenii cei mai buni. Dacă oamenii aplică la un job, asta nu înseamnă că reuşeşti să îi atragi pe cei mai buni. Am ales această metodă de prezentare a ofertei pentru că este mai uşor să îi cunoşti pe oameni aşa, faţă în faţă”, a declarat Werner Richter, managerul general al fabricii Rexroth Bosch din Blaj.

Richter a precizat că atunci când recrutează oameni, pe care îi intervievează personal, caută să găsească nu doar specialişti foarte buni, dar şi persoane care sunt interesate să rămână într-o companie pe termen foarte lung.

Caravana de recrutare va continua în săptămânile următoare şi în alte oraşe din Transilvania.

La Blaj, grupul german activează din 2007, aici fiind înfiinţate două unităţi de producţie pentru tehnică liniară şi o unitate de producţie în domeniul auto. Aici sunt produse echipamente tehnice de ghidare liniară pentru maşini unelte, imprimante, echipamente de măsură şi elemente pentru industria auto, respectiv senzori de viteză, aplicaţii de ABS şi SEP (sistemul de stabilizare electronică), dar şi senzori care sunt folosiţi pentru managementul motoarelor.

În cursul anului 2014, la Blaj a fost inaugurat şi un centru de dezvoltare şi cercetare pentru tehnologia auto. La Blaj compania are 1.200 de angajaţi, la care se vor adăuga alţi 300, iar până în 2020 firma doreşte să ajungă la 2.000 de salariaţi. Grupul Bosch are, în toată lumea, peste 300.000 de angajaţi şi 350 de filiale în mai mult de 50 de ţări.

sursa: agerpres

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax