Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Compania „Supremia Grup” din Alba Iulia sărbătoreşte 11 ani de activitate

Publicat

Compania care deţine cea mai mare fabrică de ingrediente alimentare din sud-estul Europei, „Supremia Grup”, sărbătoreşte 11 ani de activitate. Totodată, sâmbătă, 21 ianuarie, se împlineşte un an de când a fost deschis noul sediu central din Alba Iulia.

Lider al pieţei de ingrediente alimentare din România, cu un portofoliu de peste 1.400 de clienţi activi din România, dar şi din Europa, compania „Supremia Grup”, înfiinţată în anul 2000, cu capital privat integral românesc, a inaugurat, la începutul anului 2011, noul sediu central din Alba Iulia, o investiţie de peste 9 milioane de euro. Acest eveniment a coincis cu aniversarea a 10 ani de la data emiterii primei facturi.
Supremia Grup”, cu un număr de peste 200 de angajaţi, a încheiat anul 2011 cu cifra de afaceri de 27 milioane euro. Compania oferă soluţii complete pentru industria alimentară: mixuri complete, mixuri personalizate, condimente naturale importate din toate colţurile lumii, materii auxiliare, membrane naturale şi artificiale, aşchii de lemn selectate.
Compania utilizează soluţii particularizate şi consultanţă de specialitate în relaţiile de afaceri, îşi îmbunătăţeşte permanent serviciile oferite şi colaborează eficient cu partenerii de afaceri, fapt dovedit în timp şi de creşterea în fiecare an a cifrei de afaceri, de la înfiinţare.

Investiţia companiei în fabrica de condimente din zona de dezvoltare economică de la Drâmbar, în apropiere de Alba Iulia reprezintă cea mai mare din ultimii ani, din municipiu. Contribuţia la bugetul local este reprezentată anual de o sumă aproximativă de 60.000 de euro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax