Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat al deputatului USR, Beniamin Todosiu: PNDL3 și furtul din bani publici unesc PNL și PSD în noul USL

Publicat

PSD și PNL demonstrează tot mai mult faptul că și-au dat mâna pentru un nou USL și pentru a prădui cele 50 de miliarde de lei din Programul „Anghel Saligny”.

PSD face figurație parlamentară și nu are nici cea mai mică intenție de a vota moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu. Miza este prea mare pentru pesediști care își doresc și ei o parte din zecile de miliarde scoase la mezat de Cîțu, în disperarea de a-și păstra funcția și de a cumpăra susținerea primarilor la alegerile interne din Partidului Național Liberal.

La fel ca pe vremea lui Liviu Dragnea, banii vor ajunge cu dedicație la baronii PNL și PSD, fără criterii corecte de repartizare, fără transparență, fără a rezolva probleme reale. Sunt doar bani care ajung în pușculițele care alimentează cele două partide și căpușele din jurul lor.

Dovada că PSD îl susține voalat pe Florin Cîțu este mascarada pe care au făcut-o astăzi, în Parlament, când au părăsit ședința Biroului Permanent și astfel moțiunea de cenzură nu a fost adoptată.

Apoi, celebra #echipăcâștigătoare a lui Florin Cîțu a ajuns în starea de disperare maximă transformându-se în #echipaînșelătoare căutând, prin orice mijloace, să tragă de timp, să mintă, să înșele și să țină cu dinții de scaunul premierului.

Acest lucru explică și comportamentul penibil al noului vicepreședinte al Camerei Deputaților, Florin Roman, care a lansat acuzații la adresa parlamentarilor USR PLUS că semnăturile acestora de pe moțiunea de cenzură sunt false. Această acuzație vine după mai multe presiuni la adresa parlamentarilor, ca aceștia să își retragă semnătura pe de moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu.

Înțeleg disperarea #echipeicâștigătoare, dar aș vrea să-l întreb pe domnul Roman cât de departe vrea să meargă cu aceste acuze și dacă cuvântul penibil mai are vreun sens pentru domnia sa. Pe această cale îi transmit și îi confirm public faptul că am semnat moțiunea de cenzură și semnătura mea este reală. Și a mea și a celorlalți colegi. Tot ce se încearcă acum este de a câștiga timp pentru Florin Cîțu, care a rămas agățat de scaunul de la Palatul Victoria.

Este momentul ca Florin Cîțu și #echipăcâștigătoare să înțeleagă că au fost prinși cu mâna adânc băgată în banii românilor, iar pentru asta trebuie SĂ PLECE. Nu am crezut vreodată că un om care se consideră un liberal autentic poate fi mai viclean și mai toxic decât Liviu Dragnea.

Felicitări, Florine! Ai reușit în câteva luni să demonstrezi că „O Românie fără hoție!” înseamnă o Românie fără Florin Cîțu.

Beniamin Todosiu, Deputat USR de Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax