Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat Alin Ignat: “Lozincile și minciuna sunt incompatibile cu dezvoltarea. Oamenii din Alba nu au dat niciodată credit PSD”

Publicat

Alin Ignat, deputat PNL Alba: “Pentru că lozincile și minciuna sunt incompatibile cu dezvoltarea, oamenii din Alba nu au dat niciodată credit PSD aici.”

”Zile întregi putem vorbi despre problemele unei comunități, nu e nicio filozofie în asta, dar când vine vorba de trecut la treabă, puține voci se transformă în efortul serios și cu rezultate pentru oameni.

Incompetența, lenea sau lipsa de soluții și profesionalism nu s-au putut niciodată ascunde în spatele vorbelor goale, așa cum performanța și dezvoltarea nu vor putea fi acoperite vreodată de gălăgia celor care, pe margine, pe-o bancă, sparg, de 30 de ani, semințele neputinței.

Pe românește, e cazul PSD Alba, nou sau vechi, cu gardul vopsit sau cu flori în fereastră, în realitate același sediu al lipsei de idei și viziune, al abordării distructive, al incapacității de a construi ceva bun și durabil pentru județul Alba. Și pentru că minciuna e mai la îndemână decât munca, dându-ți impresia că ai găsit scurtătura spre succesul electoral, pesediștii noi cu bagaje vechi încearcă sa manipuleze oamenii de dimineața până seara, din spatele tastaturilor ce stau să cedeze de la atâta gargară.

Se jură că țin cu antreprenorii, bătându-i părintește pe spate în fotografii făcute aproape clandestin, în timp ce nu răzbesc să le crească taxele, contribuțiile, accizele și orice alt cost care-i mai poate împinge, definitiv, la marginea prăpastiei. Apoi te-ndeamnă zâmbind fără rușine să cumperi românește, după ce s-au asigurat că în curând, n-o să mai ai de la cine.

Sunt primii la discursuri despre depolitizarea companiilor de stat, pe care le rostesc aproape ofuscați, în timp ce organizații întregi PSD împânzesc conducerea companiilor despre care chiar ei vorbesc, iar președinții de organizații pesediste sunt directorii de dincolo de poarta intreprinderii, unde coordonează zeci de membri de partid.

Sunt primii la minciuni despre prețul apei, deși conduc, printr-un pesedist de la Buzău, instituția care avizează la nivel național toate strategiile tarifare (ANRSC) și știu bine că majorarea este o obligație introdusă de ministrul Ghinea – USR, în PNRR. Ca idee, tariful la apă și canalizare în județul Buzău, județ condus total de PSD, este AL DOILEA cel mai mare tarif din țară, Alba aflându-se pe locul 12. Asta, în condițiile în care peste 20 de județe nu au încă aprobată noua strategie. Mă întreb când încep pesediștii din Alba să strângă semnături și la Buzău.

Într-o culme a ridicolului, coordonatorul socialiștilor de la Alba se laudă că îl consiliază personal pe premierul Ciolacu, șeful lor de partid, fiind, cum s-ar zice, la butoane și cu toate acestea, tot ce fac e să strângă semnături pentru scăderea prețului, în loc să își determine propriul premier, din moment ce afirmă că e posibil, să ia decizii urgente pentru scăderea prețurilor la apă și canalizare. În realitate, își admit neputința și își dezvăluie minciuna, amăgind oamenii din Alba că vor schimba ceva cu semnăturile lor, știind de fapt din capul locului, că au zero soluții și foarte multe povești. Nu mai vorbesc de muntele de ipocrizie în vârful căruia și-au așezat, la vedere, proprii primari PSD, care au votat PENTRU strategia tarifară pe care azi o contestă electoral colegii lor.

La finalul zilei, ca efortul vorbirii să fie încununat de succes, își trec în cont, tot din pixul postărilor, realizări ale liberalilor din Alba cu care nu au legătură nici măcar de voință sau intenție, darămite de acțiune concretizată în rezultat. De la sprijinul acordat unor companii private din județ, prin ajutoare de stat, sau angajaților Cupru Min, prin păstrarea facilităților salariale, până la beneficiile la pensie acordate moților sau reducerile la facturile lor de energie, informații publice, știute de oameni, toate sunt concluzia muncii cu seriozitate a liberalilor din Alba care înțeleg să reprezinte oamenii cu decența faptelor, dincolo de gălăgia vorbelor. Ca întotdeauna.

Așa înțelegem să ne comportăm în serviciul public. De când ne știm. Așa cum ne știți”.

Alin Ignat, deputat liberal de Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Cornelia

    luni, 26.02.2024 at 19:04

    politica, ce telenovela !

  2. pilu

    luni, 26.02.2024 at 20:31

    Bravo Ignat ! Mă unge ce ai scris acolo. Dar, ia spune sincer, dacă nu vă lua PSD-ul sub aripă, eraţi acum istorie, cu toţi luminaţii pe care credeţi că-i aveţi în partid. Te legi de legile proaste date de PSD, dar cu voturile cui au ajuns legi ? Aşa că prin extrapolare pot spune că v-aţi făcut autocritica cu acest articol. Cine l-a comandat ?

  3. cornel

    luni, 26.02.2024 at 20:37

    Corect dar administratia PNL conduce Apa CTTA Alba de 30 de ani si nu au facut nimic pentru cetateni. Mise pare penibil sa dai vina pe nu stiu cine de la USR. Penibil si fara solutii concrete doar gargara din partea unui deputat.

  4. Fane

    marți, 27.02.2024 at 23:11

    Obligatia din PNNR oare nu a fost introdusa chiar de presedintele vostru Citu Florin, in calitate de Prim-ministru al Romaniei si aprobata de Parlament cu concursul PSD?
    In august 2023 albaiulienii plateau 10,25lei pentru 1mc de apa potabila plus 1mc evacuare canal, iar acum platesc 15,42lei, adica cu numai 50,44% in plus in 5 luni. Albaiulienii vor fi tot mai fericiti, in curand urmand sa faca dus la comun.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax