Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă ALDE: Teiușenii se vor putea lăuda cu prima femeie primar din istorie

Publicat

Este un moment de cotitură în politica județului Alba, când putem alege în foarte multe localități oameni tineri și integri. La TEIUȘ de data aceasta chiar putem avea un primar integru cu adevărat în persoana D-rei Elena-Andreea Pop, Doctor în Științe și Inginer.

O tânără profesionistă, cu coloană vertebrală, NE-TRASEISTĂ politic și care de altfel nici nu a mai activat în politică până acum. A reușit să capaciteze și să strângă o adevărată echipă de TINERI PROFESIONIȘTI în jurul ei! Teiușenii se pot mândri cu astfel de caractere și oameni de valoare, care vor dovedi într-un timp foarte scurt ceea ce nu au putut alții dovedi într-o viață!

Iar aici mă refer la cei care au încercat în această perioadă tot felul de presiuni, intimidări sau descurajări pentru a-și retrage candidatura. Aburit bine de zeul Bachus în cea mai mare parte a zilei, un om mare în ani, dar minuscul în caracter, poate singurul politician din întreg județul care a schimbat toate partidele posibile (mai puțin Partida Romilor, dar, având în vedere caracterul său, este posibil ca data viitoare să fie pe listele maneliștilor), unul dintre profesorii cu care Teiușul se poate rușina oricând se pare că a trecut la un alt nivel al mojiciei. Acesta, al cărui nume nu este demn de a fi menționat, a trecut de la făcut plângeri penale împotriva actualului primar, la a promite un post de consilier singurului candidat integru din cursa pentru Primăria Teiuș! Tovarășe profesor, puteți să vă dați demisia încă de pe acum din noul dvs. partid și să renunțați Dvs. la candidatură și vă promit public că NU vă voi oferi nimic, nici măcar un post de consilier local!

Împreună cu D-ra Elena-Andreea Pop, cea care ar putea deveni PRIMA FEMEIE PRIMAR DIN ISTORIA TEIUȘULUI, avem un program foarte clar până în 2024, iar primele 5 puncte sunt următoarele:

1. Construirea unui CENTRU DE PERMANENȚĂ în care să li se asigure atât locuitorilor orașului Teiuș, cât și sătenilor posibilitatea de a efectua investigații medicale necesare;

2. Atragerea de FONDURI EUROPENE atât pentru dezvoltarea economiei locale cât și pentru tinerii antreprenori din orașul Teiuș.

3. Înființarea unei COOPERATIVE AGRICOLE care să le asigure locuitorilor siguranța livrării produselor.

4. Înființarea unei ȘCOLI PROFESIONALE ÎN SISTEM DUAL. De asemenea, înființarea unor rețele de Creșe, Grădinițe tip After School.

5.Reconsolidarea/Reconstrucția podului peste Valea Geoagiu!

Pentru a duce la îndeplinire ceea ce v-am propus, avem nevoie de ÎNCREDEREA ȘI VOTUL DUMNEAVOASTRĂ!

ÎMPREUNĂ putem schimba Teiușul într-un ORAȘ cu adevărat EUROPEAN!

Ioan LAZĂR – Președinte Consiliului Județean Alba

Elena Andreea POP – Candidat ALDE Candidat ALDE Primar Orașul Teiuș

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților- Organizația Județeană Alba , cod mandatar 21200063

Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Berserker

    luni, 28.09.2020 at 00:00

    Dansa se autointituleaza doctor – nu este. Se da atacata de te miri cine. Nu este. E doar nebagata-n seama.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax