Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă ALDE: Teiușenii se vor putea lăuda cu prima femeie primar din istorie


Publicat

Este un moment de cotitură în politica județului Alba, când putem alege în foarte multe localități oameni tineri și integri. La TEIUȘ de data aceasta chiar putem avea un primar integru cu adevărat în persoana D-rei Elena-Andreea Pop, Doctor în Științe și Inginer.

O tânără profesionistă, cu coloană vertebrală, NE-TRASEISTĂ politic și care de altfel nici nu a mai activat în politică până acum. A reușit să capaciteze și să strângă o adevărată echipă de TINERI PROFESIONIȘTI în jurul ei! Teiușenii se pot mândri cu astfel de caractere și oameni de valoare, care vor dovedi într-un timp foarte scurt ceea ce nu au putut alții dovedi într-o viață!

Iar aici mă refer la cei care au încercat în această perioadă tot felul de presiuni, intimidări sau descurajări pentru a-și retrage candidatura. Aburit bine de zeul Bachus în cea mai mare parte a zilei, un om mare în ani, dar minuscul în caracter, poate singurul politician din întreg județul care a schimbat toate partidele posibile (mai puțin Partida Romilor, dar, având în vedere caracterul său, este posibil ca data viitoare să fie pe listele maneliștilor), unul dintre profesorii cu care Teiușul se poate rușina oricând se pare că a trecut la un alt nivel al mojiciei. Acesta, al cărui nume nu este demn de a fi menționat, a trecut de la făcut plângeri penale împotriva actualului primar, la a promite un post de consilier singurului candidat integru din cursa pentru Primăria Teiuș! Tovarășe profesor, puteți să vă dați demisia încă de pe acum din noul dvs. partid și să renunțați Dvs. la candidatură și vă promit public că NU vă voi oferi nimic, nici măcar un post de consilier local!

Împreună cu D-ra Elena-Andreea Pop, cea care ar putea deveni PRIMA FEMEIE PRIMAR DIN ISTORIA TEIUȘULUI, avem un program foarte clar până în 2024, iar primele 5 puncte sunt următoarele:

1. Construirea unui CENTRU DE PERMANENȚĂ în care să li se asigure atât locuitorilor orașului Teiuș, cât și sătenilor posibilitatea de a efectua investigații medicale necesare;

2. Atragerea de FONDURI EUROPENE atât pentru dezvoltarea economiei locale cât și pentru tinerii antreprenori din orașul Teiuș.

3. Înființarea unei COOPERATIVE AGRICOLE care să le asigure locuitorilor siguranța livrării produselor.

4. Înființarea unei ȘCOLI PROFESIONALE ÎN SISTEM DUAL. De asemenea, înființarea unor rețele de Creșe, Grădinițe tip After School.

5.Reconsolidarea/Reconstrucția podului peste Valea Geoagiu!

Pentru a duce la îndeplinire ceea ce v-am propus, avem nevoie de ÎNCREDEREA ȘI VOTUL DUMNEAVOASTRĂ!

ÎMPREUNĂ putem schimba Teiușul într-un ORAȘ cu adevărat EUROPEAN!

Ioan LAZĂR – Președinte Consiliului Județean Alba

Elena Andreea POP – Candidat ALDE Candidat ALDE Primar Orașul Teiuș

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților- Organizația Județeană Alba , cod mandatar 21200063

Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.roDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Berserker

    luni, 28.09.2020 at 00:00

    Dansa se autointituleaza doctor – nu este. Se da atacata de te miri cine. Nu este. E doar nebagata-n seama.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

Femeie din Coșlariu, bătută cu pumnii de către concubin. Bărbatul s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție

Publicat

pixabay free

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat concubina. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, pentru violență în familie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 septembrie 2021, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați de către o femeie, de 41 de ani, din localitatea Coșlariu, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubin.

Din primele cercetări a rezultat că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 44 de ani, i-ar fi aplicat concubinei sale mai multe lovituri, cu pumnii, peste cap și torace.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

Pe numele său, a fost întocmit și un dosar penal, pentru violență în familie.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua europeană a limbilor, sărbătorită la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia

Publicat

Sărbătorită în fiecare an pe 26 septembrie, Ziua Europeană a Limbilor a fost marcată și în cadrul Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia.

Elevii au avut ocazia să conștientizeze importanța învățării limbilor străine în contextul dezvoltării europene.

Au fost realizate afișe, videoclipuri și workshop-uri în cadrul cărora elevii și-au motivat preferința pentru o anumită limbă și și-au format competente de comunicare.

Activitățile au fost coordonate de prof. Alina Medrea.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Norul de gaze generate de erupția vulcanului La Palma atinge luni intensitatea MAXIMĂ deasupra României. Zonele afectate

Publicat

Norul cu resturi aruncate în aer de erupția vulcanului din La Palma atinge luni intensitatea maximă în România.

Imagini live cu deplasarea norului pe deasupra României, pot fi accesate AICI

Norul a intrat în țară prin zona de vest, a acoperit Banatul și Transilvania și partea de sud a țării. Cea mai ferită este zona Moldovei, datorită lanțului carpatic.

Norul de cenușă de origine vulcanică reprezintă un amestec de vapori de apă, gaze vulcanice și particule fine și solide de magmă pulverizată, solidificată și răcită.

”Din informațiile primite de Administrația Națională de Meteorologie a RA, transmise de către Serviciul Copernicus EU de Monitorizare a Atmosferei, se constată că, în ultimele zile, în sudul și vestul Europei, valorile concentrațiilor de dioxid de sulf pe întreaga coloană de aer (între sol și altitudinea de 10.000 de metri) se mențin în continuare la niveluri înalte” au scris pe Facebook, reprezentanții Ministerului Mediului.

Intensitate maximă deasupra județelor Bihor, Cluj și Alba

Intensitatea maximă este luni dimineață deasupra județelor din Transilvania, pe culoarul dintre Bihor și Alba, spre Vâlcea.

”O cantitate mare de SO2 este injectată spre Europa. De luni intră și în România, în zona de vest (vor fi- n.red.) concentrațiile cele mai mari. SO2 aduce poluare suplimentară, o potențială răcire a solului și compuși chimici secundari (acizi, sulfați, etc) care sunt aduși la sol prin precipitare, precipitații, influențează concentrația ozonului, etc” a scris pe contul său de Facebook Silviu Gurlui, profesor la Facultatea de Fizică a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Norul a avansat însă mai rapid, atingând vestul țării duminică după-amiază, iar luni a atins intensitatea maximă.

Specialiștii spun că cel mai probabil norul va trece peste spațiul țării timp de două zile.

Vulcanul din La Palma a emis între 6.000 și 9.000 de tone de dioxid de sulf (SO₂) pe zi, conform calculelor preliminare ale Institutului de Vulcanologie din Canare (Involcan).

Gazele pot genera ploi acide

Gazele evacuate în atmosferă pot fi periculoase în combinație cu umiditatea din atmosferă, pentru că se pot transforma în ploi acide, potrivit ziarului El Pais, care a discutat cu mai mulți specialiști de la National Geographic Institute.

”Gazele pot declanșa dureri de cap, vărsături, sufocări și iritarea pielii și a ochilor, precum și deteriorarea culturilor și a structurilor metalice.

Aceste emisii, care pot ajunge la sute de kilometri, pot provoca și poluarea aerului și a apei” scriu jurnaliștii publicației.

Totuși, pentru zonele îndepărtate, impactul prognozat ”nu corespunde unei situații critice”, consideră specialiștii.

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Restricții de circulație pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu, la intrarea în tunelul Săcel, până la mijlocul lunii noiembrie

Publicat

Continuă restricțiile de circulație pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu, la intrarea în tunelul Săcel. Lucrările de reparații se vor desfășura până la mijlocul lunii noiembrie, potrivit IGPR.

Circulația rutieră este restricționată pe Autostrada A1 Sibiu – Deva pe tronsonul kilometric 262+600 m – 265+600 m, la intrarea în tunelul Săcel, pe sensul de mers Sibiu – Orăștie, pe fondul lucrărilor de remediere necesare infrastructurii rutiere existente, traficul fiind deviat de pe calea 2 pe calea 1 în zona lucrărilor, până la jumătatea lunii noiembrie, anunță Poliția Română.

sursă: politiaromana.ro

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate