Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă Bogdan Lazăr, ALDE Alba: Uneori normalitatea nu se încadrează în stereotipii (P)

Publicat

”Țin încă de la început să îi liniștesc pe cei care cred cu adevărat în noi: DA, ne-am depus la timp și conform tuturor prevederilor legale dosarele de candidatură pentru Primăria Municipiului Alba Iulia. Acest lucru s-a întâmplat în data de 17 august a.c., dar a fost un pas absolut normal, firesc și nu am considerat neapărat o știre de presă acest aspect. A fost un pas absolut normal în drumul candidaturii și în respectarea tuturor angajamentelor luate în fața celor care își doresc o schimbare cu adevărat!

Poate greșesc, dar îmi asum: cred că este exact același lucru cu, să spunem, venirea unui primar la serviciu. Ar fi penibil ca în fiecare dimineață un primar să își posteze pe rețeaua de socializare că a ajuns la lucru… Pentru asta este plătit. Este o normalitate ca el să fie în primărie la ora 08.00. Poate deveni o știre doar când ani la rând un oarecare ales local nu dădea cu săptămânile prin primărie. Atunci DA! Sau alte selfie-uri și poze în diverse locuri din Alba Iulia unde se semnează contracte pe genunchi, se dau directive, discuții și implicare? Le-am așteptat de 4 ani încoace… Chiar în ultima lună de mandat ne apucăm de treabă?! Nu este decât un alt clișeu electoral.

Iar eu refuz să mă încadrez în multe dintre aceste clișee. Unul dintre ele a fost și pozarea pe scările Primăriei Alba Iulia cu dosarele în mână, înconjurat de colegii de pe listă. Am ales să nu dau curs unei astfel de cutume și dintr-un alt considerent legat de pandemia actuală. Legal, oricum în sala de depunere a dosarelor au avut voie doar 2 candidați. Să te pozezi în grup pe scări, era clar o făcătură… Cam aceeași făcătură cu a cohortelor de candidați care umplu străzile și cartierele în această perioadă. Sau pentru ei nu mai este pandemie? Sau PeNaL-iștii, PSD-iștii și uSRI-iștii nu se încadrează în pandemie?! Ei nu pot primi sau transmite virusul? Ciudat și COVID-ul ăsta… Mereu am crezut că este un virus apolitic…

În concluzie: DA, ne-am depus candidaturile. DA, suntem singurii care am ales să o facem cu o decență asumată. DA, refuz în continuare practica turmei la colindat! Îmi propun să îmi fac treaba în cei 4 ani de mandat, decât să încerc să mint o dată la 4 ani! Este o mare diferență! Noua generație de politicieni care se naște acum este ALTFEL!”, a declarat Bogdan Lazăr, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 19.08.2020 at 12:48

    Noua generație de politicieni care se naște acum este ALTFEL!”. Bine spus ! Dar cine mai crede in politicieni e un naiv. Cu ce se poate sustine acum ceea ce zici ? Cu vorbe.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax