Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă, Bogdan Medrea, PSD: Paul Voicu vrea să fie primarul construcțiilor nelegale. Nu îi vom permite asta!

Publicat

”Dacă Mircea Hava s-a făcut remarcat ca ”șmenarul-șef”  al fraudării fondurilor europene, Paul Voicu vrea să intre în istorie ca primarul construcțiilor nelegale. Doar așa se explică insistențele de a vota pe bandă rulantă autorizații, planuri urbanistice și înstrăinări de domeniu public și privat al municipiului Alba Iulia.

 Și, pentru că vrea să-și depășească șeful, acest viceprimar se  încoronează și ca protector al firmelor de construcție de casă. Întreg orașul, presa și, sperăm noi, și instituțiile de aplicare a legii știu cum s-au atribuit contracte de lucrări la proiectele finanțate prin PNDL 2. Sistemul ticăloșit din Primărie, guvernat și protejat de Mircea Hava și Paul Voicu, a avut grijă să atribuie direct unor firme de construcții lucrări de sute de mii de euro din bani publici.

Citește și Cum pot intra în legalitate cei care au construit fără autorizare. Condițiile pe care trebuie să le respecte

Mai știm și cum în Alba Iulia încep să se construiască hoteluri și blocuri în zone în care, în mod legal, nu s-ar fi dat autorizații de construcție. Aceleași firme și constructori câștigă și contractele cu Primăria. Coincidență?

 De peste 26 de ani, Alba Iulia este confiscată în mâna unei găști PDL-iste care decide cui și ce contracte pe bani publici  se dau. Plecarea euro(șpăga)rlamentarului la Bruxelles nu este sfârșitul acestei ere a hoției. Paul Voicu vine din urmă, ca să facă ce l-a învățat ”maestrul”: 

Paul Voicu, în calitate de primar de facto al municipiului Alba Iulia de când titularul fotoliului a intrat în concediu, a perpetuat niște practici administrative iresponsabile.

La fel ca șeful lui, a lăsat albaiulienii să fie inundați zile întregi și nu a intervenit pe lângă prietenul lui de la Apa CTTA Alba. 

Același viceprimar i-a umilit pe albaiulieni, punându-i să aștepte 48 de ore la coadă, în fața Primăriei, pentru un loc de parcare.

Într-un spirit dictatorial fără precedent, respinge orice proiect pentru oraș al opoziției și boicotează orice dezbatere în consiliul local.

Pentru toate acestea, suntem pregătiți să facem tot ce este nevoie pentru a opri perpetuarea răului în acest oraș. Ne asumăm public să-l oprim pe acest individ nociv și gașca lui să conducă orașul cu o mână de hoț și cu o alta de criminal.

Suntem pregătiți să luptăm pentru acei cetățeni care s-au săturat de abuzurile și nedreptățile la care sunt supuși zilnic din Partea Primăriei care-și doresc un oraș modern unde să poată lucra și trăi în tihnă.

Luptăm pentru toți acei albaiulieni care s-au săturat să dea șpagă la primărie pentru a ridica un act și pentru toți acei cetățeni care au avut de suferit la serviciu sau în comunitate din cauză că și-au permis să critice o conducere coruptă.

În zilele următoare, inițiem o serie de demersuri care să taie tentaculele caracatiței portocalii care a acaparat Alba Iulia și le cerem albaiulienilor să fie alături de noi pentru a readuce acest oraș la lumină și demnitatea pe care o merită”, a declarat Bogdan Medrea, președintele PSD Alba Iulia, într-un comunicat de presă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Ionel

    luni, 01.07.2019 at 07:37

    Trist, dar cam adevărat. Totuși, plecarea lui Hava reprezintă o șansă în plus pentru Alba Iulia, ca banii publici să fie utilizați acolo unde chiar este necesar.

  2. pilu

    luni, 01.07.2019 at 17:08

    De ce esti tu portavocea PSD-ului ? Esti purtator de cuvant ?( daca da, scuza-ma, n-am stiut). Si apoi nu inteleg de ce infierezi niste practici care la voi sunt politica de baza. Din asta traiti si sunteti din acest mod o groaza de puscariabili.
    Poti sa ne spui de adevaratelea cum ai ajuns din nou sef la Electrica dupa ce ai fost ejectat ? Sau il intrebam pe taticutu.

    • Vidra

      marți, 02.07.2019 at 10:03

      Nu-i nevoie sa intrebam pe nimeni… Raspunsul este logic: PSD-ul a promovat non-valorile de cand lumea. Si daca are taticutul bani, se rezolva rapid. Cum altfel putea u……………..sa ajunga sef la Electrica?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax