Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă: Corneliu Olar a făcut și va face ce trebuie pentru Alba și Țara Moților (P)

Publicat

Deputatul Corneliu Olar nu a dormit în Parlament, dimpotrivă: a trezit de la tribună cu glas puternic de moț pe mulți aleși care până la Olar nu auziseră de moți și nici nu știau unde se află Țara Moților.

În cele cinci mandate de primar și două de deputat, Corneliu Olar a acumulat o mare experiență atât în administrație cât și în politică. Acest lucru l-a ajutat să inițieze și să promoveze multe legi importante printre care și faimoasa Lege a moților, să aducă în Alba și în Munții Apuseni mulți miniștri și alți demnitari cu putere de decizie și chiar să facă o Ambasadă a Țării Moților la București.

Corneliu Olar, în stilul lui caracteristic în care îmbină eficient și cu mult talent lobby-ul politic cu mediatizarea, a reușit să facă drumurile turistice “Transursoaia” și Horea-Petreasa. Și-a adus o mare contribuție și la asfaltarea Drumului Național între Arieșeni și Alba Iulia. Niciodată în istorie moții nu au avut un drum așa de bun până la Alba Iulia și acest lucru se datorează și deputatului Corneliu Olar.

Din Apuseni, unde acum monitorizează și lucrările la Drumul Național, Corneliu Olar a declarat: “ Mai sunt multe de făcut la noi acasă în Țara Moților și în județul Alba. Ne trebuie multe legi mai bune, ne trebuie drumuri ca-n Europa, ne trebuie mari investiții pentru dezvoltare economică. Și mai ales trebuie să avem grijă de ce ne-a dat Bunul Dumnezeu ca să putem trăi bine la noi acasă. Trebuie să intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare și a Țării Moților, făcând o dezvoltare durabilă, bine chibzuită și pentru care toți să tragem căruța în aceași direcție. Trebuie să sprijinim industria mobilei, pensiunile turistice, micile ferme. Trebuie să facem sate ecoturistice, să atragem fonduri europene, să atragem investitori pentru dezvoltarea turistică. Trebuie să facem Țara Moților frumoasă și prosperă ca un canton elvețian. Putem face toate acestea cu o singură condiție: să fim uniți și hotărâți!

Rezultatele activității deputatului Corneliu Olar pot fi văzute și pe pagina oficială a Camerei Deputaților unde se consemnează în dreptul lui următoarele: 47 de propuneri legislative inițiate, 41 de luări de cuvânt dintre care 36 în ședințe, 24 de moțiuni și 61 de întrebări și interpelări.

Dar, mai mult decât aceste cifre, vorbesc faptele din teritoriu. Cine vrea să le vadă, este invitat la o călătorie pe un drum turistic mirific, până la cota 1600, la Horea-Petreasa.

(HOP)

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC Independent SRL – portal: https://alba24.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 11200025.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 10.11.2020 at 17:53

    Cu Ursoaia las-o mai moale. In perioada 2012-2016 nu erai parlamentar si drumul a fost dat in folosinta in august 2016.
    Vrei sa mai iei un mandat sa aiba unde lucra fata, pa care ai angjat-o la biroul tau parlamentar si in urma procesului a trebuit sa decartezi (nu tu) cam 30 000 lei.
    Sau sa parchezi masina in mijlocul drumului cu cheile in contact si sa le spui celora celor ce nu le convine s-o parcheze ei, ca doar este din banii contribuabililor.
    Concret, ti-ai pierdut demult statutul de viitor parlamentar. Inapoi la cooperativa !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax