Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă Cosmin Arion, candidat PRO România la Senat: ”PRO mens sana in corpore sano!”

Publicat

Un foarte bun și vechi proverb latin spune minte sănătoasă într-un corp sănătos. Formula poetului roman Juvenal a încercat să scoată în evidență tot ce este mai important pentru noi oamenii încă din primele secole ale erei noastre.

În timpul pandemiei ne-am confruntat cu îngrădirea dreptului de a face sport, fie că vorbim de fotbal cu prietenii, tenis, alergat pe stadioane, prin parcuri sau doar ideea de a face mișcare chiar și singuri, cu toată distanțarea socială din lume.

După aproape un an de când SARS-COV-2 ne bântuie viețile, un lucru este tot mai clar: o vitaminizare eficientă și activitatea sportivă sunt cele mai bune arme de a lupta cu o boală nevăzută și pentru unii chiar inexistentă. Nu voi afirma niciodată existența sau inexistența virusului, dar este o evidență faptul că sănătatea noastră depinde foarte mult de libertățile noastre ca indivizi ai acestei societăți.

În timp ce această guvernare oarbă PNL este preocupată să dea tunuri financiare cu importurile de măști și dezinfectanți, pentru ca mai apoi să ne închidă în case, eu cred că este vital să încercăm să ne păstrăm cât mai mult sănătatea fizică și mentală.

Spitalele sunt pline, parcurile sunt goale… Susțin și încurajez mișcarea sub orice formă! Din acest motiv sunt PRO deschiderii terenurilor de sport, bazinelor de înot (cantitatea de clor din apă anihilează corona virusul), parcurilor etc.

Îngrădirea libertăților noastre nu trebuie să ne afecteze dreptul la o viață sănătoasă, prin mișcare și sport. Când ei ne vor din nou închiși în case, NOI suntem PRO DESCHIDERE cu o responsabilitate asumată!” – Cosmin ARION, candidat Senat PRO ROMANIA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vasy

    miercuri, 04.11.2020 at 09:40

    Măi, omule: mintea ta e sănătoasă când acuzi un partid de ceea ce faci tu cu partidul tău? Asta e libertate pt tine, să te bălăcești în clorul cancerigen din piscine și să fugi ca prostu pe străzi fără mască??? Du-te la psihiatru mai bine, poate faci rost de ceva „materie cenușie”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax