Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă Ioan Lazăr, PRO România: Noua echipă de blatiști Dîrzu&Tuhuț la “colinda cerșitului”!

Publicat

Cine ar fi crezut că atât de bine vor funcționa Tuhuț&Dîrzu când vine vorba de minciuni și blaturi politice?!

Campania celor 2 din PSD se desfășoară în aceste zile în mai multe localități din Alba prin combinații, minciuniși trădări ale propriilor lor consilieri și membri PSD. Ca de fiecare dată când a venit vorba propriului interes, ex-șeful Ioan Dîrzu și-a sacrificat proprii săi colegi din PSD pentru a obține fie un mandat de deputat, fie diverse funcții pentru acoliții săi prin diverse instituții (RAR, ISJ,DSV etc.)

Acum, în colindatul comunelor Tuhuț și Dîrzu le promit membrilor și consilierilor locali ALDE și PRO România absolut orice, mai ales sprijinul pentru obținerea vreunui post de viceprimar. La fel, aceeași echipă de blatiști Tuhuț&Dîrzu le promit celor din alte partide că peste 4 ani ei vor fi candidații PSD la primăriile de care aparțin, în defavoarea actualilor membri și consilieri ai PSD.

În schimb nu cer decât să îl ajute și pe Dîrzu să ajungă din nou deputat, mai ales că este pe locul 2 pe listă și acum nu mai are nicio șansă să pupe fotoliul de parlamentar. Categoric că sunt doar niște minciuni și promisiuni care nu vor putea fi respectate niciodată. Dar este trist cât de puțin au ajuns să valoreze membrii PSD în ochii actualei conduceri blatiste Tuhuț-Dîrzu.

Celor din PSD le fac o invitație cât se poate de clară de a veni alături de PRO România pentru că sunt înșelați din toate părțile. Pe lângă Dîrzu și Tuhuț, Victor Negrescu știe de Alba Iulia doar dacă ne caută pe waze sau Google, iar de la centru șeful Ciolacu a ajuns cel mai bun executant al ordinelor lui Iohannis, de când nu îl mai are șef pe Omar Hayssam, căruia îi căra tolba cu săgeți pe vremuri.

Oameni foarte importanți din PSD au venit deja lângă Victor Ponta și pentru a da doar câteva nume ca senatorul Daniel Breaz, Horațiu Florea, Gheorghe Beleiu, Dănuț Hălălai, Narcis Romeo Avram-Jurca, Horațiu Clepan și mulți alți oameni valoroși. Împreună chiar vom putea construi sănătos, o echipă cu adevărat câștigătoare!

IOAN LAZĂR Candidat Camera Deputaților PRO ROMÂNIA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    joi, 05.11.2020 at 13:50

    Nu prea sunt de acord cu tiradele tale, dar de data asta ai scris cum mi-ar fi placut sa scriu si eu. Mai putin, ultimele aliniate.

  2. Rusinea

    joi, 05.11.2020 at 15:42

    Cand nu te pricepi, macar TACI !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax