Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă: Pro România și ALDE, împreună vom deveni o forță. Suntem singurii care facem o opoziție serioasă

Publicat

PRO ROMÂNIA și ALDE prin “PROmisiunea ieșirii din criză”, reprezintă construcția care are ideile și resursele punerii în practică după alegeri a acestui obiectiv al tuturor românilor.

În momentul de față suntem singurii care facem opoziție serioasă atunci când drepturile cetățenești ne sunt încălcate; când sectoare întregi de activitate sunt închise și distruse; când se fac legi cu dedicație sau când autoritățile județene și centrale fac contracte cu dedicație din banii și taxele noastre.

În Alba, PRO România și ALDE au decis să formeze o singură echipă, PRO cetățeni și PRO dezvoltarea județului. Suntem un județ care am fost și încă suntem conduși de aceiași oameni… iar vocea și nevoile noastre nu au fost și nu sunt ascultate.

ÎMPREUNĂ vom deveni o FORȚĂ. De mult prea multe ori a trebuit să votăm contra cuiva sau a ceva. Este momentul să luăm decizia corectă și să votăm PRO!

IOAN LAZĂR, Candidat Camera Deputaților PRO ROMÂNIA

COSMIN ARION, Candidat Senat PRO ROMÂNIA

HORAȚIU FLOREA, Președinte PRO ROMÂNIA ALBA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Dele Ali

    luni, 26.10.2020 at 15:59

    Tampenii mai mari ca astea n-am mai auzit in ultima perioada…la cine faceti voi opozitie…PNL…PSD…USR…?
    Nici doctrina nu aveti…ba da…a plagiatorului mascarici PINOCHIO / PONTA adica hotz la hotz trage …cat despre liberalul disparut in ceata Tariceanu nu merita sa-mi racesc gura.

  2. pilu

    luni, 26.10.2020 at 16:03

    Am mai scris despre asta. In loc sa dispareti de pe scena politica pe rand veti disparea impreuna si definitiv.Cam toata lumea stie din ce neant ati aparut. Sa auzim de bine….despre altii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax