Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă: Renumitul medic oncolog Răzvan Curcă îl susține pe Florea Paul Victor la Consiliul Local Alba Iulia

Publicat

Renumitul medic Răzvan Curcă de la Spitalul Județean de Urgență Alba, îl susține pe tânărul Florea Paul Victor – candidat independent la consiliul local Alba Iulia. În 2005, Răzvan Curcă a fost declarat cel mai bun tânăr oncolog medical (Young Medical Oncologist Award) din Europa de Est de către Societatea Europeană de Oncologie Medicală (ESMO).

”Din experiența mea profesională pot spune că, practicând medicina, înveți să fii alături de oameni și să-i sprijini în momentele dificile pe care boala le aduce în viața lor. Dar este nevoie de profesionalism, empatie și răbdare pentru ca sa poți ajuta cel mai mult un om în suferință.

Este nevoie de omul potrivit la locul potrivit pentru ca totul să meargă bine, iar tinerii sunt cei care, cu dinamismul și energia caracteristice vârstei, pot mișca lucrurile în direcția bună. Paul Victor Florea este un tânăr care poate și vrea să ajute acest oraș frumos, care este Alba Iulia, să progreseze și să fie un cămin mai bun pentru toți. Mult succes Paul Victor!” a declarat medicul oncolog Răzvan Curcă

”Susținerea din partea unui om care a făcut atâta bine în jur este măgulitoare. Nu credeam vreodată că o să am onoarea de a fi susținut de unul dintre cei mai buni medici oncologi din Europa. Pentru mine, domnul Curcă este un model de profesionalism și dăruire, un om de o bunătate extraordinară, care a salvat viața a sute de albaiulieni și nu numai.

Cancerul este una dintre marile provocări ale secolului XXI iar medicii care se luptă cu asta sunt noii super-eroi ai timpurilor noastre.

Din poziția mea de consilier local, voi fi profund atașat de tot ce înseamnă finanțarea sistemului public de sănătate din Alba Iulia.

Din păcate, s-au făcut prea puține, în special în zona de medicină de familie și policlinici. Susținerea domnului Curcă este și o garanție că voi ști mereu adevăratele probleme din sistemul de sănătate albaiulian și că mă bucur de expertiza unui profesionist în domeniu.

Astfel, propunerile mele în Consiliul Local din domeniul sănătății vor fi fundamentate și vor avea la bază consultarea cu medicii din sistem. Îi mulțumesc încă o dată pentru onoarea pe care mi-a făcut-o și promit public să nu-l dezamăgesc niciodată!” a declarat Florea Paul Victor.

Reamintim că tânărul candidat Florea Paul Victor are trei proiecte în domeniul sănătății publice:

Crearea unui serviciu public local de medicină de familie de urgență și acordarea de sporuri pentru gărzile permanente ale medicilor de familie, în special medici de familie pediatri.

Program local multianual de reabilitare a Policlinicii de pe Mușețelului, a dispensarului TBC de pe Crișanei și construirea unui centru medical local pentru medicina de familie și pediatrică.

Construirea unui bloc de locuințe de serviciu pentru medicii care decid să vină la Alba Iulia și nu au locuință.

Reamintim cititorilor că Florea Paul Victor candidează independent la Consiliul Local Alba Iulia, fiind cel mai tânăr dintre candidați.

Acesta are un CV impresionant, fiind absolvent de Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor la UBB Cluj-Napoca, ONG-ist vechi, antrenor de fitness certificat și ghid turistic certificat. Paul a petrecut 5 ani în Statele Unite ale Americii, timp în care a muncit pentru a-și strânge bani și a-și începe propria afacere. Astăzi, Paul este un tânăr antreprenor care vrea să investească în Alba Iulia și care vrea un oraș mai modern, mai curat și cu mai multe oportunități pentru cei de vârsta lui.

Comandat de CANDIDAT INDEPENDENT, FLOREA PAUL VICTOR, funcția de consilier local al municipiului Alba Iulia.

– Distribuit de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

– CUI mandatar financiar 24200153.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax