Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat al deputatului PNL, Florin Roman. Ceferiștii din Teiuș își reprimesc terenurile

Publicat

Camera Deputaților, în calitate de for decizional, a adoptat proiectul de lege pe care l-am inițiat, în calitate de deputat PNL de Alba, privind situația litigioasă a unor terenuri din orașul Teiuș.

În conformitate cu prevederile art. 62 și 64 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, cu modificările și completările ulterioare, membrii Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului au examinat proiectul de lege și documentele aferente în ședința din 8 februarie 2022, iar membrii Comisiei pentru transporturi și infrastructură în ședința din 29 martie 2022.

În urma dezbaterii, membrii celor două comisieii au hotărât, cu majoritate de voturi, adoptarea proiectului de Lege privind transmiterea unei părţi dintr-un teren situat în oraşul Teiuş, din proprietatea publică a oraşului Teiuş şi din administrarea Consiliului Local al Oraşului Teiuş, judeţul Alba în proprietatea privată a oraşului Teiuş privind transmiterea unui teren din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Transporturilor, aflat în concesiunea Companiei Naţionale de Căi Ferate ”C.F.R.” – S.A., în domeniul public al oraşului Teiuş şi în administrarea Consiliului Local al Oraşului Teiuş, judeţul Alba.

Legea Roman adoptată de Camera Deputatilor, îndreaptă o eroare materială a unei legi din legislatura anterioară, ce a generat nemulțumiri în rândul ceferiștilor teiușeni, care s-au trezit peste noapte cu terenul de sub case și blocuri, anexe gospodărești, trecute în domeniul public al orașului Teiuș.

PNL înțelege să se implice în rezolvarea problemelor cetățenești, prin fapte, nu povești. Proiectul de lege merge acum la promulgare.

Florin Roman, vicepreședintele Camerei Deputaților

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    marți, 05.04.2022 at 16:06

    Păi mă deşteptule, scuză-mă că te-am trecut la o treaptă superioară, la care nu cred că meriţi, de ce nu spui şi cine a dat acea lege pe care mândru o îndrepţi ? Să îi ăntrebăm pe ăia ce le-o fi trecut prin cap când au dat-o. Că nu au făcut-o de capul lor. Ca de altfel cum se procedează in România.

  2. Luiza

    marți, 12.04.2022 at 16:14

    nea florine ,poti sa faci pe dracu-n patru,al mandat nu mai pupati si sa-i spui asta si lui „6 case din …medidatii 🙂 „

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax