Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat dr. Adrian Bara: Noul PSD are soluții concrete pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate (P)

Publicat

Noul PSD are soluții concrete pentru reducerea numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și îmbunătățirea sistemului medical, astfel încât toți cetățenii, indiferent de locul în care trăiesc, să aibă acces sigur și echitabil la servicii de calitate.

Este obligatoriu ca sistemul medical să asigure accesul neîngrădit al pacienților la testare pentru depistarea COVID-19, în mod gratuit. În prezent, sunt foarte multe persoane care plătesc pentru efectuarea testelor, iar nivelul de testare este mai redus față de țările mai dezvoltate.

Sistemul medical trebuie să pună pacientul pe primul plan! M-am alăturat echipei de profesioniști din domeniul sănătății a noului PSD, între care se numără profesorii Adrian Streinu-Cercel, Alexandru Rafila și Leonard Azamfirei, pentru că îmi doresc tot ce e mai bun pentru Alba. Prioritățile pacienților sunt și prioritățile Partidului Social Democrat:

I. Prioritate imediată: Combaterea Pandemiei COVID-19!

1) Acces neîngrădit la testare acolo unde și atunci când este nevoie;

2) Creșterea capacității de răspuns a sistemului public de sănătate;

3) Protejarea prioritară și susținerea personalului medical;

4) Recâștigarea încrederii și parteneriat cu populația printr-o informare corectă, completă și rapidă.

II. Prioritate strategică: Acces sigur și echitabil la servicii de sănătate de calitate pentru toți cetățenii, fără a-i împovăra financiar!

1) Înființarea a 800 de centre comunitare medicale – cheia accesului sigur și rapid al cetățenilor la servicii de sănătate!

2) Spitale publice la standarde europene, pentru garantarea siguranței pacienților!

3) Acces neîngrădit la medicamentele esențiale, compensarea lor și a vaccinurilor ori a tratamentelor pentru pacienții din programele naționale, prin reevaluarea politicii medicamentului și încurajarea producției autohtone de produse farmaceutice.

4) Îmbunătățirea stării de sănătate a femeii și a copilului, inclusiv prin dezvoltarea medicinei școlare.

5) Refacerea structurilor de sănătate publică și aplicarea de programe și strategii pentru ca România să aibă comunități sănătoase, comunități educate, comunități sigure! Plan concret de dezvoltare pe termen scurt și pe termen mediu/lung.

Pe 6 decembrie, la alegerile parlamentare, votați Partidul Social Democrat, pentru siguranța accesului la sănătate.

Dr. Adrian Bara,

Candidat PSD Alba la Senat

– Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba

– Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal https://alba24.ro/

– CUI mandatar financiar județean 11200020

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Elena

    miercuri, 02.12.2020 at 11:54

    Serios? Pana acum de ce nu ati facut tovarase din PSD? Ati fost la guvernare, de cand e PNL la guvernare, ati avut majoritatea in parlament si puteati face ceva. Asa zisii profesionisti ar trebuie sa stea la profesiunea lor, sa-si vada de treaba. Sistemul de sanatate si de invatamant este in faza terminala. Dv. ca medic stiti bine, exact ca si noi ca in faza terminala nu mai faci nimic, eventual mai iei si spaga de la pacient, desi stii ca e gata. PSD va baga in fata sa mai castige locuri in parlament ca sa poata sa mai ajunga la ciolan. Cu totii v-ati batut joc de tara asta. Majoritatea medicilor au uitat si ce au jurat.

  2. Manu

    miercuri, 02.12.2020 at 13:57

    Tovarasu Adrian….Daca a-ți avea coloana vertebrala, nu a-ți iesi în public cu tot felul de promisiuni expirate. Aveți tupeul sal puneți și pe Dl. Cercel în înaintare? Știți bine ce increngatura a făcut PSD-UL în conducerea Spitalului Județene Alba…Nu? Sau nu vreți sa recunoașteți? Un Meneger incompetent pt funcția pe care o deține, șefi de secții care nu mai întra pe secții decand a apărut temutul virus( gen Doctorul Mare)Apropo….Aceasta persoana chiar nu își mai are rostul în spital. Are chiar prea multe de făcut în afara Spitalului. Acum în prag de alegeri veniți cu tot felu de promisiuni, pe care nu le veți putea realiza. Rușine!

  3. pilu

    miercuri, 02.12.2020 at 15:55

    Ba, ce barbos esti !Parca-l vad pe ungurul ala din parlamentul european,care a participat la orgia aia din Bruxelles.Asa o barba ai, da inca mu se vede. Si cand s-o vedea, isi dau palme aia care v-au votat.
    Dupa experienta de acum patru ani cu reteta raiului a lui Dragnea, cine o sa va mai creada ? Prostii, ca sunt destui. Dar degeaba, acum ati pus-o. Uraaaa !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax