Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat: Femeile liberale din Alba, implicate într-un proiect de lege care vizează singuranța minorilor pe internet

Publicat

În perioada 7-9 septembrie a avut loc Școala de Vară a Organizației Femeilor Liberale: „O nouă viziune: Leadership feminin liberal”. A fost dezbătut și analizat un proiect care vizează protejarea copiilor de pericolele din mediul online, îndeosebi cele de pe platformele de socializare.

Preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale, Nicoleta Pauliuc, a spus joi, în cadrul Școlii de vară a formaţiunii politice, că familia trebuie să rămână o zonă de maximum interes şi acţiune pentru OFL. Reprezentanta OFL a subliniat, totodată, că deşi există mai multe reglementări pentru protejarea copiilor, aceştia sunt tot mai greu protejaţi de „pericolele de pe Internet”.

Este un proiect aflat în dezbatere publică și este esențial ca el să fie analizat împreună cu toate grupurile interesate: părinţi, profesori, copii, societate civilă, psihologi şi medici, firmele din big tech, dar şi instituţii ale statului sau decidenţi politici.

În a doua zi a Școlii de vară a Organizației Femeilor Liberale, doamnele s-au întâlnit cu liderii PNL, cu care au discutat despre viziunea partidului în raport cu promovarea egalității de șanse în politică în perspectiva anului viitor.

La Şcoala de vară a Organizaţiei Femeilor Liberale a participat și Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ionel Ciucă.

Delegaţia doamnelor liberale din judeţul Alba, condusă de Alina Hărăguş, preşedinte al organizaţiei, s-a alăturat celor peste 400 de doamne prezente la eveniment.

S-a votat susţinerea acestui proiect de lege care instituie măsuri eficiente şi adaptate noilor realități, pentru a crea un mediu online mai sigur pentru minori, cu prevederi clare pentru copii, părinţi şi furnizori de servicii online.

Vă puteţi alătura campaniei de consultare publică şi vă puteţi spune părerea privind textul de lege accesând pagina de internet: https://campanii.pnl.ro/protejam-copiii-online/

Biroul de presă al Organizației Femeilor Liberale Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pamfil

    joi, 14.09.2023 at 11:34

    vai de mine, ce important… au ars si duamnele bani de pomana. Daca va gaseati 2 mai ‘telijente aflati de la un „aITist” ca exista Parental Control si VPN. Combinatia dintre astea 2 va ofera control total asupra tuturor dispozitivelor conectate la internet, inclusiv a smartfoanelor si tabletelor pe care le bagati sub mutra copiilor incepand cu varsta de 4-5 ani.

    Dar de la niste FSN-isti vopsiti cu galben nu am asteptari cum n-am avut de la colhoznici si CAP-isti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax