Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat: fermierii și beneficiarii de subvenții din Apuseni nu vor avea de suferit ca urmare a reorganizării APIA

Publicat

Fermierii și beneficiarii de subvenții din Apuseni nu vor avea de suferit ca urmare a reorganizării APIA, anunță deputatul PNL de Alba Florin Roman, vicepreședintele Camerei Deputaților.

Urmare a discuțiilor purtate cu directorul general al APIA, Adrian Pintea, la solicitarea primarilor liberali din zona Munților Apuseni, fermierii și beneficiarii de subvenții nu vor avea de suferit ca urmare a reorganizării instituției.

Practic, centrele locale Zlatna și Baia de Arieș vor deveni puncte de lucru, în care singurul lucru care dispare este funcția de conducere.

Din punct de vedere al documentației, procedura rămâne aceeași, iar oamenii nu vor fi puși pe drumuri la Câmpeni sau Alba Iulia.

Apreciez deschiderea la dialog și pentru găsirea celor mai bune soluții, din partea directorului general al APIA, dl Adrian Pintea. Mulțumesc totodată și primarilor liberali care au tras un semnal de alarmă – deputat Florin Roman, vicepreședintele Camerei Deputaților.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 29.06.2022 at 16:11

    Nu ar fi fost mai bine să dispară de la guvern sau din preajma parlamentarilor o serie de posturi ? Nu, că acolo sunt năcădăii partidului.

  2. Alin

    miercuri, 29.06.2022 at 17:17

    Sunteți pe lângă și tu și Hondola. Centrele de la Baia de Arieș și Zlatna funcționau ca și puncte de lucru doar denumirea era de centru. Nu era niciun post de conducere in cele doua locații . Primarul din Zlatna încearcă sa-și dreagă imaginea după ce a semnat demiterea lui Klaus J. pe listele AUR.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax