Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman, deputat PNL: Viorica Dăncilă recunoaște că nu vrea să rupă frăția cu criminalii, violatorii și tâlharii

Publicat

roman

„Candidatul PSD la președinția României, premierul demis prin moțiune de cenzura, Viorica Vasilica Dancilă recunoaște în mod oficial că nu dorește să rupă frăția cu criminalii, violatorii și tâlharii, care zburda în liberare pe străzile României.

Practic, PSD recunoaște oficial la o întrebare pe care am adresat-o premierului de atunci, actualul candidat la președinția României, ca nu dorește abrogarea recursului compensatoriu, ceea ce înseamnă ca in continuare, criminalii, violatorii și tâlharii vor fi eliberați mai repede din pușcării.

Un alt lucru recunoscut oficial de PSD este că guvernul Dăncilă a dat aviz negativ la inițiativele legislative ale opozitiei de abrogare a recursului compensatoriu.

Tot o recunoaștere oficială este că PSD a mimat scăderea zilelor compensatorii de la 6 la 3, propunerea guvernului PSD fiind modificată în parlament, de majoritatea de atunci a PSD. Sunt dovezi oficiale de netăgăduit că PSD pune drepturile infractorilor mai presus de cele ale victimelor criminalilor, violatorilor și tâlharilor, deși în spațiul public, comunicatorii PSD au susținut exceptarea de la liberarea condiționată a infractorilor violenți!”, a transmis într-un comunicat deputatul PNL de Alba, Florin Roman.

Vezi aici răspunsul primit de către deputatul Florin Roman. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax