Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Marius Hațegan: Drumurile de la Micești spre Bărăbanț și Gheorghe Șincai trebuie urgent pietruite

Publicat

”Chiar dacă primarul Pleșa pare să fi uitat acest lucru, asta în cazul în care a știut vreodată, cartierul Micești face parte din Alba Iulia și trebuie tratat ca atare.

Din păcate, în ultimii trei ani, această zonă a fost ignorată complet de către actuala administrație, care nu e capabilă nici măcar să ducă la bun sfârșit proiectele rămase din vremea lui Mircea Hava.

Imaginea cu străzi neasfaltate, cu zone verzi lăsate pur și simplu în paragină, este dezolantă.

Parcul din cartier este neîngrijit, căminul cultural la fel, lucrările la stadion trenează de aproape 3 ani și nimeni nu știe când vor fi finalizate. În concluzie, un cartier pur și simplu lăsat de izbeliște de actualul primar.

Singurul proiect aflat în derulare este construcția canalului colector, un proiect pregătit 100% de vechea administrație, depus și aprobat în programul Anghel Saligny, un program pentru care USR a ieșit de la guvernare, dar cu care primarul Pleșa nu contenește în a se lăuda, ori de câte ori este aprobat vreun proiect ori investiție.

Am fost zilele acestea, împreună cu prietenul Ciprian Contor și am discutat cu mai mulți locuitori din zonă, iar concluzia este una simplă: trebuie rezolvate, urgent, problema drumului ce face legătura cu Bărăbanț, precum și a drumului care face legătura cu strada Gh. Șincai.

Nu vorbim de autostrăzi, de pasaje suspendate și linii de tramvai subterane, ori ce alte minunății mai visează Gabriel Pleșa când îl apucă cheful de promisiuni, ci de o investiție minimă și simplă, de reabilitarea, la nivel de piatră, a două drumuri extrem de circulate în această perioadă.

Pentru astfel de probleme, așa cum îmi amintea prietenul Ciprian că se întâmpla în vremea în care tatăl său, Gheorghe Contor, era consilier local, iar Mircea Hava era primar, nu e nevoie de cine știe ce investiții, ci doar de un minim interes față de comunitate, de voință și chef de muncă, lucruri care astăzi lipsesc din activitatea zilnică a administrației.

Îi asigur, atât pe Ciprian cât și pe locuitorii din Micești, că vom reda administrația cetățenilor și că, după experimentul eșuat al ultimilor trei ani, Primăria Alba Iulia va fi din nou în slujba cetățenilor”, a declarat într-un comunicat de presă,  Marius Hațegan, candidatul PNL pentru funcția de Primar al Municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. alin

    joi, 15.06.2023 at 09:46

    Daca era si Trifu in poza era lotul complet pentru stand-up comedy.

  2. Petru

    joi, 15.06.2023 at 10:06

    De acord drumuriile trebuie urgent pietruite, autostrăziile( câte sunt ) peticite și ne-ar mai trebui WC–uri în fundul curțiilor.
    Până atunci trageți tare la Schengen.SPOR LA STAT !

  3. pilu

    joi, 15.06.2023 at 12:00

    Măi omul lucrurilor simple, că la alea complicate nu te duce, şti tu cine,ce nu a făcut în douăzeci şişase de ani unul fălos şi dezinteresat trebuie să facă altul în trei ani ? Doar nu ai şi tu şcoala lui Ciolacu ?

  4. facsimil

    joi, 15.06.2023 at 22:04

    păi apucă-te de pietruit domnule hațegan. fă o faptă bună.

  5. Cristi

    vineri, 16.06.2023 at 08:50

    Cum se apropie alegerile ,toți candidații stiu ce trebuie facut. Dar pana atunci dă bataie si apucă-te de pietruit, domnule Hațegan…..

  6. Cristi

    vineri, 16.06.2023 at 08:55

    Din 2018 nu ai avut nici un interes sa circuli prin zona aia, ca nu ai vrut la Primarie.Dacă era putin bun simt ,erai filozof dar asa esti de cascadorii plânsului.

  7. Maria

    vineri, 16.06.2023 at 16:41

    Despre strada Bayonne știe cineva că există în mun. Alba Iulia,doar la taxe și impozite la fel ca în centrul orașului, sau despre cum arată canalul – str. Bayonne – că după cum se vede nu cred. Haideți și pe aici sau pe Alcala de Henares.

  8. Eu

    sâmbătă, 17.06.2023 at 14:05

    Dezastru și prin cartierul Orizont.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax