Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Primăria Teiuș: Zilele orașului Teiuș, ediția a XV-a. Spectacol folcloric și premierea elevilor merituoși

Publicat

Atmosfera caldă, atât la propriu cât și la figurat, ambianța deosebită într-o nouă locație, oameni destinși și dornici să se întâlnească și să discute împreună, totul sub umbrela sărbătorii „Zilelor orașului Teiuș” ediția a XV-a, desfășurată sâmbătă la Teiuș, în Parcul Feroviar al orașului.

Cu mic, cu mare, teiușeni sau prieteni ai Teiușului, după doi ani în care plăcerea de a socializa și de întâlnire a fost înăbușită de pandemia care ne-a marcat tuturor viețile, sâmbătă, 27 august, Parcul Feroviar al orașului a fost locul în care s-au desfășurat principalele activități ale sărbătorii „Zilelor orașului”.

Nu au lipsit premierile la scena deschisă a câștigătorilor competițiilor sportive desfășurate cu acest prilej (tenis cu piciorul, fotbal, tenis de masă, campionat de șah – impecabil organizat și gestionat de CAR CREDIT TEIUȘ), a concursului de biciclete „Teius Bike”, dar și a polițistului local al anului 2021, în persoana domnului Ban Constantin, a formației SVSU Teiuș și a celor ce prin mâinile, mintea și priceperea lor au dat și dau o față nouă orașului nostru.

De asemenea elevii merituoși, și-au primit pentru mintea și efortul lor, o binemeritată recompensă, așa cum se procedează de câțiva ani la Teiuș. Un număr mare de personalități județene și locale ne-au fost alături. Alături de primarul Mirel Vasile Hălălai s-au aflat un număr mare de personalități județene și locale, domnii Călin Matieș – senator PSD, Ion Dumitrel – președinte C.J. Alba, vicepreședinții Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan și Dumitru Fulea, prefectul judetului Alba, Nicolae Albu și subprefectul Corneliu Mureșan.

Un spectacol moderat de distinsa doamnă Daniela Floroian și susținut de ansambluri folclorice consacrate și cunoscute, polarizate în jurul a zece ani de activitate ai Ansamblului „Dor Teiușan”, interpreți de marcă, totul finalizat de un show live de excepție al artistului Ovidiu Rusu, acestea au fost ingredientele unei zile de adevarată sărbătoare așteptată cu nerăbdare de teiuăeni și nu numai.

Felicitari Primăriei și Consiliului Local Teiuș, mulțumim sponsorilor și tuturor celor care au fost alături de noi!

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax