Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Radu Tuhuț: Strigătul moților nu rămâne fără ecou! În Săptămâna Mare am dat voce patimilor locuitorilor din Apuseni!

Publicat

” În Miercurea Mare am depus o declarație politică, în Parlamentul României, privind patimile moților, în speranța că Direcția Regională Cluj din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în administrarea căreia se află drumurile naționale din Apuseni, va acționa în consecință.

De altfel, am transmis mai multe solicitări și am depus mai multe sesizări oficiale către CNAIR pentru modernizarea, reabilitarea sau repararea, în funcție de caz, a DN 74, DN 74 A și DN 75 – Turda, Câmpeni, Ștei.

Am reamintit, astăzi, colegilor parlamentari și factorilor decidenți, prin intermediul unei declarații politice, că drumul național dintre Abrud și Câmpeni a fost serios avariat în urma inundațiilor din vara anului trecut. Din păcate, în ciuda numeroaselor solicitări pe care le-am făcut, acesta a rămas în aceeași stare necorespunzătoare.

Iau în calcul inițierea unui proiect de lege care să prevadă începerea lucrărilor de reparații a oricărui bun public, în regim de urgență, respectiv maximul 30 de zile, dacă acesta a fost avariat în urma unor calamități naționale. Nu se poate ca oamenii să aștepte aproape 1 an până la îndepărtarea efectelor generate de revărsarea apelor!

Acum există și speranțe reale! După accederea Partidului Social Democrat în guvern și după instalarea unei noi conduceri la ministerul Transporturilor, lucrurile au început să se pună în mișcare. Viceprim-ministrul Sorin Grindeanu a redus la minim orice termen de execuție a lucrărilor de întreținere și reabilitare a drumurilor. Acest fapt ce ne dă încredere că, în sfârșit, drumurile din Apuseni vor fi modernizate așa cum ne dorim!

În final, doresc să transmit tuturor locuitorilor județului Alba liniște, pace și credință în Săptămâna Mare, respectiv bucurie, belșug și speranță, în zilele sfinte care vor urma!”, a declarat Radu Marcel Tuhuț, deputat PSD de Alba.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 20.04.2022 at 12:47

    Dar Olar, fostul, ce-o fi făcut un an de zile, nu ştia de situaţie ? Am fost şi eu pe acolo cam la o lună, era jale. În locul lui a apărut pupila lui Roman, oare ăsta are habar de nevoile moţilor ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax