Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat senatorul Călin Matieș: Întâlnire între parlamentari și oameni de afaceri din Alba pentru dezvoltarea județului

Publicat

La inițiativa senatorului Călin Matieș, ședința Comisiei Economice a Senatului României se va desfășura în județul Alba. De asemenea, cu această ocazie, vor fi organizate mai multe întâlniri între oameni de afaceri și senatori pentru identificarea de soluții în vederea dezvoltării municipiului Alba Iulia și a județului Alba, dar și pentru sprijinirea mediului de afaceri.

„Cel puțin 7 senatori din Comisia Economică a Senatului României vor fi prezenți, miercuri și joi (19 și 20 aprilie), la noi în județ. Parlamentarii vor avea întâlniri cu oameni de afaceri din Alba, majoritatea fiind din municipiul Alba Iulia.

Citește și EDITORIAL: Începe mâncătoria în partide, la Alba Iulia: Primele jocuri de culise pentru candidaturile la Primărie și Parlament

Astfel, pe lângă ședința Comisiei Economice vor fi organizate ședințe de lucru în vederea identificării unor soluții legislative și măsuri guvernamentale pentru sprijinirea județului și a mediului privat”, a transmis senatorul Călin Matieș.

Totodată, vor fi organizate discuții între parlamentari și cei mai puternici oameni de afaceri din Alba care conduc importante business-uri în diferite domenii de activitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Mirko patrotul

    marți, 18.04.2023 at 12:49

    oameni buni cu analfabetul etalon ganditi ceva pozitiv? nu stie sa scrie si sa pronunte corect nici cuvantul mamă.
    se mai imbraca popular zice el dar de fapt se imbraca precum un papagal.asa merge si romania ca el adica peost.daca astia ne conduc!!!!!

  2. Mirko patrotul

    marți, 18.04.2023 at 12:55

    ce bine ii sta trepadusului strangand mana la valetul lui putin care nea bagat slugi la rusi.cautati un pic la javra in CV si o sa aveti surprize vii cei de la SRI si SIE.

  3. pilu

    marți, 18.04.2023 at 14:16

    Păi cum să nu vină în Alba, la mâncat şi băut pe săturate, că discuţiile rămân discuţii.Şi uite aşa mai bifeazâ pita de pe vremea lu buna, o activitate aşazis parlamentară. Mă, numai să nu faceţi scandal.

  4. gelu stoian

    marți, 18.04.2023 at 18:01

    TOVARASUL Pitar sef , badea maties Calin-ache va organiza un BAIRAM cu , S(antoriu)enator pentru cei Bolnavi de CIUMA ROSIE ,Plus altii ” Cel putin 7 senatori ( CATI , BAI sase , sapte sau 19 ??? ) ,Maine si poimaine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax