Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Sorin Bumb: De săptămâna viitoare, primăriile pot depune proiecte pentru rețele de gaze naturale

Publicat

De săptămâna viitoare, primăriile pot depune proiecte pentru rețele de gaze naturale, anunță senatorul PNL de Alba, Sorin Bumb.

”De săptămâna viitoare, primăriile pot depune proiecte care vizează înființarea de noi sisteme de distribuție a gazelor naturale, extinderea sistemului existent de distribuție a gazelor naturale, precum și modernizarea sistemelor de distribuție a gazelor naturale prin transformarea în sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale.

Ordinul comun, semnat de Ministrul Energiei, Virgil Popescu și de Ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, va fi publicat în Monitorul Oficial.

Drept urmare, autoritățile locale pot cere finanțare pentru proiectele prin care se vor realiza 2.500 km de conducte de gaze și vom branșa 150.000 familii la rețeaua de distribuție a gazelor naturale.

Cererile de finanțare se pot depune, într-o perioadă de 45 de zile, în platforma digitală, conform ghidului de înregistrare a cererii de finanțare în aplicația digitală a Programului Național de Investiții <Anghel Saligny>”.

Sorin Ioan BUMB,

Senator PNL de Alba

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax