Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Comunicat: Târgul Alba Green Energy, eveniment de promovare a soluțiilor de energie durabilă și a echipamentelor eficiente

Publicat

A 10-a ediție a Târgului ALEA „Alba Green Energy”, eveniment dedicat dezvoltării pieței locale de soluții de eficiență energetică și de producere a energiei regenerabile la nivel regional și local, care s-a desfășurat în perioada 1-2 octombrie, s-a bucurat de un număr mare de vizitatori semn că publicul din județul Alba și nu numai, este interesat de aceste tehnologii.

Conform unui sondaj în rândul firmelor expozante, motivația principală pentru publicul numeros care a vizitat Târgul a fost, pe de o parte îngrijorarea față de prețurile la energie în continuă creștere și, pe de altă parte, nevoia de a găsi soluții pentru a deveni mai eficienți energetic și de a-și produce energia local pentru propriul consum.

VIDEO: Cum se conduce Renault Megane E-Tech pe străzile din Alba Iulia. Ce dotări are mașina electrică de 50.000 de euro

Astfel Târgul și-a atins scopul principal de a informa și de a crește nivelul de conștientizare al publicului în domeniul soluțiilor de energie durabilă, soluțiilor de tip smart home și echipamentelor eficiente energetic.

Mașinile electrice au fost o atracție aparte pentru public, test drive-ul oferit de dealerii prezenți dovedindu-se util multora care deși doreau să-și achiziționeze un autoturism sau o bicicletă electrică încă nu erau convinși de avantajele acestora.

Marșul bicicletelor, un eveniment organizat în cadrul Târgului care și-a propus promovarea mersului pe bicicletă în rândul tinerilor, s-a dovedit de o atracție aparte pentru elevii de gimnaziu, care au participat într-un număr semnificativ la eveniment.

Organizatorii, Agenția Locală a Energiei Alba (ALEA) și Consiliul Județean Alba, sunt hotărâți să continue acest proiect și în anii care urmează, convinși că necesitatea de a deveni mai eficienți energetic este un aspect important pentru cetățenii județului și constituie o condiție indispensabilă pentru o dezvoltare durabilă a regiunii, au transmis reprezentanții Agenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax