Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat al Alianței USR PLUS: Fără hoție, terminăm autostrăzile, reparăm școlile și construim spitale

Publicat

r

Fără hoție, terminăm autostrăzile.

În ultimii 30 de ani, guvernele României nu au fost în stare să construiască o singură autostradă, care să unească provinciile istorice, deși aveau bani europeni, disponibili special pentru asta, iar tot ce trebuiau să facă era să îi ceară. Guvernele României însă au preferat să nu se folosească de ei, pentru că în Europa, un kilometru are 1000 de metri, nu 800, cât are în are în Teleormanul lui Dragnea.

Fără hoție, reparăm școlile.

Din cinci în cinci ani, la alegeri, PSD promite că investește în școli, dar a furat banii și în continuare peste 2000 de unități de învățământ din România au toaleta în curte, iar copiii mor în accidente stupide. În 2016, Guvernul Cioloș a adus în România fonduri europene care au fost investite în programe de educație, dar acestea nu au fost continuate de PSD. De ce? Pentru că le era greu să mai fure.

Fără hoție, construim spitale.

În fiecare an, Ministrul Sănătății are la dispoziție peste 250 de milioane euro pentru investiții, dar PSD nu a construit niciun spital de la zero, în toate guvernările pe care le-a avut. În 2016, Guvernul Cioloș a deblocat proiectele spitalelor regionale din bani UE, dar acestea au fost abandonate de Guvernul PSD, imediat ce partidul lui Dragnea a preluat guvernarea. De ce? Pentru că banii europeni le era greu să îi fure.

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale “Alianța 2020 USR PLUS”) și realizat de operatorul economic Atelierul de Internet SRL. Cod unic de identificare: 41190006

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax