Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunitatea din Săliștea, în stare de șoc după ce o familie din sat a pierit în accidentul de pe Valea Oltului. Cine erau tinerii

Publicat

Comunitatea din Săliștea este în stare de șoc după ce doi tineri ai localității au decedat alături de bebelușul lor, într-un tragic accident produs pe Valea Oltului. 

”Am văzut oameni care mergeau pe stradă și plângeau”, a declarat primarul din Săliștea, Aurel Emil Stănilă, pentru alba24.ro. 

Radu și Adriana erau doi tineri liniștiți ai comunei, a precizat acesta. Ultima dată când primarul i-a văzut pe cei doi a fost duminică, la biserică.

Cei doi tineri erau în drum spre mare, a mai spus primarul, pentru alba24.ro. Aceștia mergeau către litoral alături de prieteni, care erau în altă mașină, a precizat edilul.

Radu conducea autoturismul, iar Adriana se afla, cu bebelușul, pe bancheta din spate, în momentul în care s-a petrecut tragedia.

Reamintim că tragicul accident s-a produs luni dimineața, pe DN 7 – Valea Oltului, km 240+100, la limita între județul Sibiu și județul Vâlcea, în zona localității Lazaret.

CITEȘTE ȘI: UPDATE FOTO: ACCIDENT CUMPLIT pe Valea Oltului. Doi adulți și un copil din ALBA, DECEDAȚI după coliziune între o mașină și un TIR

În urma accidentului și-au pierdut viața Radu, în vârstă de 34 de ani, soția acestuia Adriana, în vârstă de 31 de ani și fiul lor, un bebeluș de un an și trei luni.

Mașina în care aceștia se aflau a intrat în coliziune frontală cu un TIR.

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate reiese că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu TIR condus spre Sibiu.

sursă foto: Facebook.com profil public.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionel

    luni, 22.08.2022 at 13:37

    În trafic poți pierde 10 – 15 munute din viață stând în spate până ai vizibilitate sau poți pierde viața ta şi a celorlalți, ca şi în cazul de față. Păcat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax