Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT CUMPLIT pe Valea Oltului. Doi adulți și un copil din ALBA, DECEDAȚI după coliziune între o mașină și un TIR

Publicat

Un accident rutier deosebit de grav s-a produs luni dimineața, pe DN 7 – Valea Oltului, km 240+100, la limita între județul Sibiu și județul Vâlcea, în zona localității Lazaret. 

În evenimentul rutier și-au pierdut viața un bărbat 34 de ani, soția acestuia, 31 de ani și fiul acestora, 1 an si 3 luni, pe care mama îl ținea în brațe pe bancheta din spate, toți din Săliștea, județul Alba. Mașina în care aceștia se aflau a intrat în coliziune frontală cu un TIR. 

Este vorba despre doi tineri din, Radu și Adriana, și copilul lor de doar un an și câteva luni. Aceștia erau din comuna Săliștea și erau doi tineri liniștiti ai comunei, a precizat primarul localității, pentru alba24.ro.

CITEȘTE ȘI: Comunitatea din Săliștea, în stare de șoc după ce o familie din sat a pierit în accidentul de pe Valea Oltului. Cine erau tinerii

UPDATE 5: La ora 13.43, IPJ Sibiu a anunțat că a fost reluat traficul pe DN7, în ambele direcții de mers.

UPDATE 4: Se circulă alternativ, pe o bandă (ora 11.10).

UPDATE 3: Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate reiese că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu TIR condus spre Sibiu.

Din păcate, impactul a dus la decesul celor trei ocupanți ai turismului, conducător auto de 34 de ani, soția acestuia, 31 de ani și fiul acestora, 1 an și 3 luni, din județul Alba.

Ansamblul TIR era condus de către un barbat în vârstă de 45 de ani, din județul Dâmbovița.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei producerii accidentului. Trafic blocat total în continuare.

Localnicii din Săliștea în stare de șoc

Comunitatea din Săliștea este în stare de șoc după ce doi tineri ai localității au decedat alături de bebelușul lor, într-un tragic accident produs pe Valea Oltului. 

”Am văzut oameni care mergeau pe stradă și plângeau”, a declarat primarul din Săliștea, Aurel Emil Stănilă, pentru alba24.ro. 

Radu și Adriana erau doi tineri liniștiți ai comunei, a precizat acesta. Ultima dată când primarul i-a văzut pe cei doi a fost duminică, la biserică.

Cei doi tineri erau în drum spre mare, a mai spus primarul, pentru alba24.ro. Aceștia mergeau către litoral alături de prieteni, care erau în altă mașină, a precizat edilul.

UPDATE 2: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7, la kilometrul 240+100 de metri, în zona localității Lazaret, județul Sibiu, conducătorul unui autoturism a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR.

În urma impactului toți ocupanții autoturismului (doi adulți și un minor de 1 an) au decedat pe loc.

Circulația rutieră este blocată total, valorile de trafic fiind ridicate, formându-se coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers.

UPDATE 1: SAJ Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B pe DN 7 la limita de județ cu Vâlcea, la un accident rutier. Un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR.

La intervenție se deplasează și forțe ISU (două autospeciale SMURD, o autospecială descarcerare și o autospecială de stingere).

La sosirea echipajelor la fața locului, din păcate toți pasagerii erau decedați, doi adulți și un copil, aceștia prezentând leziuni incompatibile cu viața.

Știrea inițială

Potrivit IPJ Sibiu, este vorba despre o coliziune frontală între un ansamblu TIR și un autoturism. În urma accidentului au rezultat trei victime.

Circulația este blocată în ambele sensuri.

foto: Info Trafic jud. Sibiu, Facebook 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax