Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concediile consilierilor USL amână tentativele de revocare din funcții ale lui Paul Voicu și Alin Cucui. PSD-iștii vor să meargă până la capăt

Publicat

Social-democrații din Alba sunt hotărâți să continue demersurile pentru revocarea din funcție a vicepreședintelui CJ, Alin Cucui și viceprimarului municipiului Alba Iulia, Paul Voicu. Organizarea ședinței de CL în care ar urma să se decidă acest aspect este împiedicată momentan, de factori independenți de voința liderilor: concediile consilierilor locali.

Potrivit președintelui PSD Alba, Ioan Dîrzu, ședința va fi reluată în perioada următoare, dar doar după ce vor avea certitudinea că toți colegii săi, aflați în prezent în concediu, vor putea să fie prezenți: „Suntem hotărâți să continuăm acest demers, dar doar după ce vom avea siguranța, pe bază de semnături, că toți cei care trebuie să participe la ședință vor fi prezenți. Încă și acum avem colegi din USL și PP-DD care se află în concediu și atunci, pentru a nu avea surprize, vom face în așa fel încât, când totul este sigur, vom demara o acțiune care eu spun că este legală. Avem și oamenii pe care îi vrem și la CJ Alba și la Primărie și o să vi-i spunem la momentul potrivit”

Reamintim că, în cursul săptămânii trecute, la inițiativa consilierilor USL care au convocat ședința extraordinară de CL, consilierii locali urmau să decidă revocarea din funcție a viceprimarului Paul Voicu. Realizarea obiectivului dorit de social-democrați, PP-DD-iști și  de o parte din liberali nu s-a putut realiza tocmai din cauza absenței consilierilor USL, care au motivat că și-au retras cererea de convocare a ședinței din cauza unei probleme de sănătate pe care o avea la momentul respectiv unul dintre colegi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax