Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concediu în Grecia 2023: Ce au făcut autoritățile elene pentru a aduce mai mulți turiști și mai multe venituri

Publicat

Grecia rămâne una dintre cele mai populare destinații de vacanță în 2023 și se așteaptă la o creștere majoră a veniturilor din turism, în această vară. 

Ministrul grec al Turismului, Vassilis Kikilias, a declarat că Grecia va experimenta o creștere de 20% a turismului în acest an. El a prezis și o prelungire a sezonului în această vară, potrivit publicației Greek Reporter.

Comentariile au fost făcute în timpul unui discurs pe insula Rodos, pe care ministrul a descris-o drept „nava emblematică a turismului”.

Într-un interviu acordat presei locale, Kikilias a spus că strategia ministerului, care până acum a inclus prelungirea sezonului turistic, deschiderea sezonului la începutul lunii martie, încheierea de contracte cu companiile aeriene pentru zboruri în afara sezonului și atragerea de investiții în turism, a dat roade.

Kikilias a subliniat importanța industriei pentru economia greacă, menționând că aceasta contribuie cu 25% la PIB-ul țării și sprijină sute de familii.

Concediu în Grecia 2023: Destinație accesibilă pentru români

Cu plaje turcoaz, ruine sărutate de soare și bucătărie mediteraneană delicioasă, Grecia este îndeplinește ideea unei vacanțe de vis.

Grecia rămâne și în acest an o destinație foarte accesibilă pentru români, în ciuda unor scumpiri, mai ales în comparație cu alte țări europene.

Costul unei vacanțe în Grecia în 2023 depinde de mulți factori, foarte diferiți. Va trebui să luați în considerare costurile totale de cazare, zboruri, transport local, prețuri la alimente, mâncare, activități, alcool și alte câteva cheltuieli.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cantor Maria

    luni, 05.06.2023 at 14:10

    cele mai frumoase vacante!suntem aici, preturi mai mici ca.n tara, nisip fin, oameni faini, hotel de 3 stele super dotat si curat.10 nopti plus transport autocar, 330 euro !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax