Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concert extraordinar de colinde la Alba Mall. Vezi cine a interpretat cântece de Crăciun şi imagini foto-video de la spectacole

Publicat

Momentul „Cântece de Crăciun”, din cadrul Festivalului Iernii, duminică, de la ora 18.00 a cuprins interpretări de colinde, la care au fost spectatori peste 200 de albaiulieni.

Pe scena centrului comercial au urcat elevii clasei de instrumente de suflat coordonat de Nicolae Vancu şi au oferit un moment de muzică instrumentală, apoi grupul ”Primavera jr”, coordonat de Marinela Popa şi format din copii cu vârste între 8 și 12 ani (Patricia Hațegan, Giulia Tigurean, Andrada Bișu, Denisa Szekely, Denisa Oancea, Irina Covaciu și Anca Covaciu).

Elena Diana Vâtcă a interpretat colinda ”Colindăm iarna”, iar grupul „Primavera” – format din Denisa Popa, Diana Selegean, Andreea Cristea, Andreea Ardeleanu și Andreea Stănuț – a încântat publicul cu mai multe melodii.

Dintre interpretările solo, amintim cea a Dianei Selegean – „Once upon December”  sau a Andreei Ardeleanu – ”When Christmas Comes to Town”.

Au mai urcat pe scenă Daniela Vlădescu şi grupul de colindători coordonat de Mircea Târziu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax