Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concurs de inventat ghicitori dedicat claselor primare din Alba Iulia. Scriitoarea Simona Epure, invitat special

Publicat

Muzeul Principia din Alba Iulia va fi gazda unui atelier de lectură în rime și concurs de inventat ghicitori vineri, 20 mai, de la ora 17.30. Invitata specială a Clubului de carte ”Cu copiii la povești”este scriitoarea Simona Epure, autoarea celor mai îndrăgite cărți pentru copii în versuri.

În cadrul evenimentului, organizatorii pun la punct un concurs de inventat ghicitori, dedicat claselor primare din Alba Iulia, dovedind tuturor talentul și creativitatea copiilor albaiulieni.

”Ne place munca în echipă și credem în inventivitatea celor mici, conduși cu dăruire de învățătoare/învățători buni și implicați, astfel că deschidem lista de înscrieri în concurs pentru 10 clase de elevi din învățământul primar”, transmit organizatorii.

Tema concursului de inventat ghicitori este Lumea necuvântătoarelor, de la animale domestice sau sălbatice, animale marine ori păsări, chiar și insecte ori reptile.

Fiecare copil, din fiecare clasă, are șansa de a deveni inventator de ghicitori, iar în urma unui mini-concurs intern, tot ei vor alege cea mai bună ghicitoare a clasei, care va fi spusă pe scenă în 20 mai.

Grupa câștigătoare va îmbogăți biblioteca clasei cu un set de 10 titluri dintre cele mai bune cărți ale autoarei

Potrivit organizatorilor, toată lumea va avea de câștigat, căci dincolo de bucuria de a fi creativi împreună, toți micii creatori de ghicitori vor primi diplome și un set de 3 cărți cu ghicitori ale Simonei Epure pentru clasa lor.

Înscrierea în concurs se face de către cadrele didactice, în limita locurilor disponibile, până la data de 15 mai, completând formularul online aici:

Înscrierea și participarea la eveniment sunt gratuite, iar pentru detalii suplimentare și neclarități, vă invităm să contactați direct organizatorii la adresa de email: cucopiiilapovesti@gmail.com sau telefonic la 0744524402.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate