Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ASTĂZI: „Găseşte comoara din Cetate”, câştigă 100 de euro şi intră în cursa pentru marele premiu de 5000 de euro

Publicat

Organizatorii dau startul compeţiei „Găseşte comoara din Cetate”. Primii 100 de euro aşteaptă să fie revendicaţi, iar participanţii vor intra în cursa pentru marele premiu de 5000 de euro.

Primăria Alba Iulia, în parteneriat cu Muzeul Unirii din Alba Iulia, Consiliul Judeţean şi Universitatea „1 Decembrie 1918” iniţiază concursul „Găseşte comoara din Cetate”. Poate participa orice persoană cu vârsta minimă de 18 ani, indiferent de cetăţenie, sex şi statut social, iar premiul constă în suma de 100 de euro, ce va putea fi revendicat după găsirea plicului ce conţine macheta cu valoarea câştigătoare.

„Comoara din Cetate” se desfăşoară în perimetrul Cetăţii Alba Carolina, excluzând zonele de şantier, marcate cu “Intrarea interzisă” în fiecare zi de vineri, sâmbătă şi duminică, începând cu data de 3 iunie 2011 (ora 11.00 – 19.00), până în 25 septembrie 2011 (ora 19.00), ultima zi de concurs, respectiv 50 de zile de week-end. Indiciile vor fi găsite la Punctul de Informare al Concursului, respectiv Restaurantul Medieval „Pub13”, de unde se ridică şi tichetul de participare şi unde se semnează Declaraţia pe propria răspundere, detalii fiind şi pe pagina de Facebook a Cetăţii Alba Carolina şi a Municipiului Alba Iulia.

Cele trei indicii ale concursului constau într-o asociere de termeni, versuri, epigrame, propoziţii scurte care localizează un reper pe o rază de 20 de metri faţă de locul unde se află premiul. Indiciile pot include elemente istorice, culturale, arhitectonice, de factură ornamentală, din construcţiile vechi, noi sau restaurate, al căror scop este de a sugera zona în care se află premiul şi de a îndemna participanţii la o mai bună cunoaştere a Cetăţii Alba Carolina.

Startul concursului se dă în fiecare zi de week‐end, la ora 11.00, la Punctul de informare al Concursului, după următoarele reguli:

– preluarea Tichetului de Participare – Tichetul de participare la concurs, datat şi ştampilat, înseriat pentru ziua în curs, se ridică de la Punctul de Informare – „Pub13” doar după ce participantul semnează Declaraţia pe Propria Răspundere, având asupra sa buletinul sau cartea de identitate;
– tichetele de participare sunt valabile pentru ziua în curs. Folosirea unui tichet cu valabilitate expirată sau fals anulează revendicarea premiului, care se va reporta pentru ziua următoare de concurs;
– semnarea Declaraţiei pe Propria Răspundere în două exemplare, dintre care 1 (un) exemplar rămâne la organizator şi 1 (un) exemplar la participant.
– Declaraţia pe Propria Răspundere conţine un câmp care vizează opţiunea participantului/câştigătorului de a‐i fi publicată fotografia/un material video/un interviu scris, cu date de identificare, în scopul promovării concursului în media.

Premiul poate fi revendicat doar pe baza tichetului de participare, validat de seria şi numărul aferente respectivei zile de concurs şi a machetei de 100 de euro pusă în joc de organizatori. Macheta de 100 de euro este un specimen din hârtie, personalizat cu elemente grafice reprezentative pentru Concursul “Comoara din Cetate”. Ea va fi plasată într‐un plic personalizat, sigilat. Validarea premiului se face de către Comisia de Validare, care se află la sediul Punctului de Informare al Concursului – „Pub13”, în exact locul unde sa făcut şi înscrierea în concurs.

După ridicarea premiului de 100 de euro, câştigătorul este înscris automat pentru Marea Finală din 2 octombrie 2011, al cărei premiu va fi de 5.000 de euro. După ce premiul este câştigat, anunţarea încheierii concursului se face de către angajaţii Poliţiei Comunitare, cu un megafon, într-un rond al Cetăţii. În cazul în care într-o zi de concurs premiul nu este câştigat, suma se reportează pentru următoarea zi de concurs.

Revendicarea premiului se face în ziua în curs a desfăşurării concursului şi a câştigării lui, până la orele 19.30, iar prezentarea la Punctul de Informare al Concursului, respectiv Restaurantul Medieval „Pub13”, după ora 19.30 atrage după sine pierderea premiului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. jorjh

    luni, 30.05.2011 at 17:49

    1. Nu ai trecut si Albablog la parteneri.
    2. Pot participa si persoane sub 18 ani insotite de parinte sau tutore si vor fi inscrise doar in urma acceptului scris al parintelui sau tutorelui.
    3. Ar fi fost frumos sa dati si un link catre regulament.

  2. raul

    vineri, 03.06.2011 at 10:38

    Simplu de gasit comoara din cetate : in conturile lui Hava si ale lui Sabau 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax