Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concurs la IŞJ Alba pentru peste 100 posturi de educatori, învăţători şi profesori. Proba scrisă, VINERI şi noi şedinţe de repartizare

Publicat

sedinta repartizare suplinitori ISJ alba 12 sept Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba organizează concurs judeţean pentru ocuparea a peste 100 de posturi didactice rămase neocupate în etapele anterioare de mobilitate a personalului didactic. Majoritatea sunt pentru învăţători, educatori şi profesori de Biologie.

Proba scrisă are loc vineri, 4 septembrie.

Dosarele de înscriere pentru concursul judeţean au fost depuse la IŞJ Alba în perioada 1-2 septembrie, joi, 3 septembrie au loc probelor practice/ orale în profilul postului, iar vineri, 4 septembrie, se desfăşoară proba scrisă (4 ore).

Rezultatele vor fi afişate în 7 sepembrie, contestaţiile se depun până în 8 septembrie, iar rezultatele finale vor fi cunoscute pe 9 septembrie.

Citeşte şi TITULARIZARE 2015 în Alba: Peste 400 de posturi rămase libere, 777 ocupate. Repartizările pentru suplinitori şi LISTA detaşărilor

În 10 septembrie, urmează o nouă şedinţă publică de repartizare. ISJ Alba organizează şedinţe publice pentru ocuparea posturilor didactice/ catedrelor vacante rezervate şi în data de 9 septembrie 2015, însă la acestea nu pot participa candidaţii de la acest concurs.

Lista posturilor scoase la concurs:

Învăţător/ Institutor pentru învăţământul primar / profesor pentru învăţământul primar (în limba română): 18 posturi

Educatoare/ Institutor pentru învăţământul preşcolar / profesor pentru învăţământul preşcolar (în limba română): 14 posturi

Biologie: 11

Educaţie Plastică: 11

Educaţie Muzicală: 10

Limba Germană: 7

Matematică: 7

Chimie: 6

Física: 6

Geografie: 6

Religie Ortodoxă: 5

Educaţie Fizică şi Sport: 4

Educator – Puericultor: 4

Istorie: 4

AICI, lista detaliată a posturilor didactice/ catedrelor rămase neocupate.

Organizarea concursului – metodologie:

Concursul organizat de inspectoratul şcolar la nivel judeţean/ nivelul municipiului Bucureşti pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor rămase vacante/rezervate constă în probă practică/ orală sau inspecție specială la clasă și probă scrisă în profilul postului didactic/ catedrei, potrivit programelor specifice pentru concurs în vigoare, aprobate prin ordin al ministrului educației naţionale.

La concursul organizat de inspectoratul şcolar la nivel judeţean nivelul/ municipiului Bucureşti pot participa candidaţi care au obţinut cel puţin nota 5 (cinci) la inspecţia specială la clasă sau la probele practice de profil în cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor, sesiunea 2015 ori cel puțin media 8 (opt) la inspecțiile la clasă în profilul postului, în cadrul examenului național de definitivare în învățământ, sesiunea 2015.

Candidaţii care n-au susţinut probe practice/orale în cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor, sesiunea 2015, pot susţine aceste probe în cadrul concursului organizat la nivel judeţean/ nivelul municipiului Bucureşti.

La concursul județean pot participa următoarele categorii de candidați calificați:

– candidați care s-au înscris şi la concursul național, au fişă de înscriere şi au susținut în cadrul concursului național inspecții sau probe practice şi care doresc să susţină şi la concursul județean aceeași disciplină (pentru acești candidați se copiază fişa de la concursul naţional);

– candidați care s-au înscris la concursul național, au fişă de înscriere şi au susținut in cadrul concursului național inspecții şi care doresc sa participe la concursul județean la o disciplina care necesită probă practică (pentru acești candidați se copiază fişa de la concursul naţional şi se completează cu proba practică);

– candidați care nu s-au înscris la concursul național – acești candidați se pot înscrie la concursul județean numai la discipline (posturi) care necesita proba practică: arte, muzică, palate şi cluburi ale copiilor, cluburi sportive școlare, informatică, instruire practică etc. (pentru acești candidați se creează fişă nouă de înscriere).

ISJ Alba organizează şedinţe publice pentru ocuparea posturilor didactice/ catedrelor vacante rezervate şi în data de 9 septembrie 2015.

La aceste şedinţe pot participa candidaţii care se încadrează în prevederile art. 94, alin. (4) şi art. 96, alin. (2) din Metodologie. La aceste şedinţe nu pot participa candidaţii participanţi la concursul judeţean organizat în perioada 1-4 septembrie 2015.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax