Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concursuri cu premii organizate de Ziua universală a Iei, de Centrul de cultură Alba. Sejururi la munte pentru cei care promovează portul tradiţional românesc

Publicat

Albaiulienii sunt invitaţi, luni, 24 iunie, să sărbătorească Ziua universală a Iei, obiectul vestimentar tradiţional românesc care poate deveni un brand al României pe toate meridianele lumii. La “Pub 13”, de la ora 19.00, puteţi participa la un eveniment cu concursuri, karaoke, dansuri şi alte surprize.

Ţinuta obligatorie la evenimentul organizat de Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba este ia sau cămaşa tradiţională românească. Un weekend pentru două persoane la Pensiunea “Vraja Muntelui” îl aşteaptă pe cel sau cea care va purta cea mai frumoasă ie. De asemenea, vor fi desemnate cea mai bună voce şi cea mai frumoasă fotografie încărcată pe facebook.

Premiul la concursul de karaoke este un weekend pentru două persoane la cabana Coroana Prigoanei din Luncile Prigoanei şi va fi înmânat de către solista de folclor Maria Filimon. Câştigătorul concursului de fotografie primeşte un curs gratuit de artă fotografică susţinut de Marius Moga.

Cel mai bun dansator va fi recompensat cu o cina romantică într-un restaurant cu specific rustic.

Juriul este format din soliştii Ansamblului Folcloric al Judeţului Alba – Roxana Reche, Maria Filimon, Floricica Moga, Dorina Nariţa, Cătălin Haşa, Nicolae Tuhuţ şi dirijorul Alexandru Pal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax