Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Concursurile pentru posturile de șefi la ANAF, suspendate. Care este motivul invocat de Fisc

Publicat

sediul ANAF Alba

ANAF a anunțat miercuri că se suspendă concursurile pentru ocuparea posturilor de conducere anunțate luna trecută, având în vedere că instituția va fi reorganizată.

”Agenția Națională de Administrare Fiscală suspendă organizarea concursurilor de promovare în funcțiile publice de conducere vacante din cadrul aparatului propriu al Agenției, precum și de la nivelul direcțiilor generale regionale ale finanțelor publice organizate în data de 18 noiembrie (proba scrisă), în contextul măsurilor care vor fi dispuse cu privire la reorganizarea instituției”, se arată în anunțul ANAF.

Potrivit sursei citate, concursurile vor fi reluate conform prevederilor OUG 57/2019.

Citește și Zeci de posturi de șefi la ANAF, scoase la concurs. Cele de execuție rămân neocupate în continuare. Situația din Alba

Pe lista celor 58 de posturi scoase la concurs luna trecută se afla Pși funcția de șef administrație adjunct inspecție fiscală la AJFP Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax