Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Condamnare pentru doi tineri din Alba Iulia care au tâlhărit un alt băiat: I-au luat banii de la colindat. Pedepsele primite

Publicat

politie noaptea

Doi tineri din Alba și-au aflat pedepsele după ce în urmă cu aproape doi ani l-au tâlhărit pe un băiat, de banii pe care îî obținuse de la colindat. 

Pentru că tâlhăria a avut loc după lăsarea întunericului, cei doi au fost judecați de magistrații Judecătoriei Alba Iulia pentru tâlhărie calificată. 

Faptele s-au petrecut în perioada sărbătorilor de Crăciun din 2021, iar o condamnare a venit în 26 aprilie 2023.

Tâlhăria s-a petrecut în centrul orașului, în spatele fostului magazin Unirea, actual Mercur.

În motivarea instanței tânărul, persoană vătămată spune că: ”în data de 26.12.2021, în jurul orelor 19:00, după lăsarea întunericului, după ce a fost la colindat împreună cu mai mulţi prieteni, s-a deplasat singur în staţia de autobuz din zona Centru, cu intenţia de a lua un autobuz spre Pâclişa, zonă în care locuia la acel moment.

În acel loc s-a deplasat inculpatul însoţit de un alt băiat, identificat ulterior ca fiind celălalt inculpat, care i-a solicitat să îi însoţească după blocuri, fără a menţiona motivul.

Acolo, inculpatul l-a întrebat dacă are bani la el, însă persoana vătămată a răspuns negativ. Inculpatul i-a spus ceva la ureche celuilalt inculpat, care, la scurt timp, a lovit persoana vătămată cu palma peste faţă, după care inculpatul i-a luat portofelul din buzunar şi a sustras suma de 200 lei, banii pe care persoana vătămată i-a obţinut din colindat”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta lor, unul dintre inculpați a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, iar altul la o măsură educativă neprivativă de libertate pe un termen de 4 luni.

Momentan decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată în apel, în termen de 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax